Karina Lykke

Karina Lykke

Reiki healer, MASSØR & sygeplejerske

Karina arbejder med Reiki healing, som massør og derudover arbejder hun også som sygeplejerske.

Karina begyndte at arbejde med Reiki healing i 2019, og har fortsat med at udvikle sig indenfor Reiki healingen, da hun selv har mærket den positive effekt på krop og sind.

Hun elsker at hjælpe sine klienter med at komme mere hjem til dem selv, og komme ned i kroppen, hvor Reiki åbner for dyb ro og indre glæde.

Reiki healing er en blid og kærlig form for healing, der skaber ro, nærvær, balance og flow i kroppen, følelsesmæssigt og sjæleligt. Den kan hjælpe med at løsne/fjerne fysiske og energetiske blokeringer samt aktiverer kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv. Reiki arbejder på det mentale plan, hvor healingen kan skabe accept og fred i vores sind.

Du kan bruge Reiki, hvis du har smerter, stress, spændinger, søvnproblemer, mentale udfordringer, angst eller blot vil øge dit velvære og forkæle dig selv.

Behandlingen varer 60 til 75min. Plus en mulighed for kort samtale efterfølgende. Du skal medbringe eget lagen. 1 session koster 600 kr.

Ydermere tilbyder Karina wellness massage, som primær behandling eller i kombination med healingen.

Wellness massage arbejder i de øvre muskellag, løsner myoser og spændinger samt øger blodcirkulationen hvilket forbedrer udskillelse af affaldsstoffer. En behandling der giver velvære, afslapning samt løsner muskulære spændinger.

Booking på tlf. 2257 9460 eller via Facebook her.