Behandlinger & Terapi

 

Måske har du lyst til at læne dig tilbage og få den ultimative støtte. Hos AYA House tilbyder vi en stor variation indenfor behandling og terapi.

Fælles for alle vores behandlere er, at de arbejder holistisk og anerkender forbindelsen mellem krop, sind og bevidsthed.

 

AYA Soft Pack behandling

Effektiv helkropsbehandling i vægtløs tilstand


Prøv en skøn, effektiv helkropsbehandling med varme, dæmpet lys, musik og fugtgivende olier eller cremer, urter, alger eller blomster som skaber magi på huden: det er den bedste måde at beskrive Soft-Pack på.

Under behandlingen ligger du komfortabelt i Soft-Pack’en og kan slappe af i næsten vægtløs tilstand. Kroppen er pakket ind i en speciel film, så du ikke kommer i kontakt med vand, mens de påførte produkter (f.eks. alger eller specielle cremer) virker på kroppen. På grund af det blide vandtryk som omfavner din krop aktiveres ingredienser og kan absorberes perfekt i huden. Du vælger selv, hvilket produkt du ønsker, vi har alt fra beroligende, og opstrammende til udrensende cremer og alger.

En behandling kan naturligvis også finde sted fuldt påklædt uden brug af hudplejeprodukter. Den langsomt stigende temperatur og den næsten vægtløse liggende stilling har en positiv effekt på muskel- og skeletsystemet, som slapper helt af og ubehag lindres. Behandlingen med cremer varer 45 min., dybdeafspænding med tøj varer 30 min.

Booking helkropsbehandling Køb 5 klip Køb 10 klip

Booking dybdeafspænding Køb 5 klip Køb 10 klip

 

Katrine Nini Enemark

Åndedræts – og exam. psykoterapeut


Kender du til at sidde i en forsamling og stadig have en oplevelse af at føle dig alene, ikke forstået, ikke god nok? Har du begrænsende overbevisninger, som hæmmer dig og begrænser din livsudfoldelse? Har du gennemlevet traumatiske og chokerende oplevelser?

Katrine er uddannet åndrætsterapeut af Binnie A. Dansby og exam. psykoterapeut ved EFT Instituttet i København. Hun arbejder oplevelsesorienteret og med udgangspunkt i emotionsfokuseret terapi.

Som behandler tilbyder katrine samtaleterapi og åndedrætsterapi, både adskilt og i kombination med hinanden. Sammen tager hun en indledende snak om, hvad dit behov er, hvilke udfordringer du kæmper med, og hvordan hun bedst støtter dig. Hun kan støtte dig igennem forskellige processer såsom: Livskriser, stress, tab, depression, angst, selvværd, udfordringer i parforholdet etc.

Det kan være sårbart at få sat lys på sine problemer, men der er en utrolig styrke i lige netop at tage dét skridt. Ofte vil du opleve lettelse og klarhed efter behandlingerne. Katrine vil støtte dig igennem hele forløbet, så du kan få genskabt en god balance mellem det at mærke dig selv, få lov til at reagere og få handlet på det du mærker, alt sammen på en hensigtsmæssig og måske ny måde. Læs mere om Katrines arbejde.

Booking

 

Maria Juhl

Ayurvedisk sundhed- og livsstilskonsulent


Ønsker du redskaber til mere sundhed og livsenergi?
Kunne du tænke dig hjælp med at finde din Ayurvediske grundkonstitution, afklare aktuelle ubalancer og kortlægge din vej til balance, så sammensætter Maria meget gerne et forløb over tre gange, der passer til din krop-sind konstitution og livssituation. Ayurveda er livets videnskab – en verdensomspændende holistisk sundhedsvidenskab med udgangspunkt i menneskets forbindelse til naturen. I forløbene inddrages Ayurvedas lære om livsenergierne – vata, pitta og kapha – kost og livsrytme samt meditation, åndedrætsøvelser og yoga – alt efter dine behov og ønsker.

Sessionerne vil støtte dig tilbage til din naturlige kontakt med din krop og din balance. Du vil få vejledning til sund livsstil i et holistisk perspektiv, som foruden kost og motion også inkluderer det mentale og følelsesmæssige. Det lille forløb giver et pusterum fra hverdagens hamsterhjul og et større perspektiv på dit liv, der fremadrettet vil vise dig vejen til større grad af harmoni i og mellem din krop og dit sind. Efter forløbet vil du have skabt en fast praksis og lagt et stærkt fundament til at tage Ayurvedisk livsstil med dig i resten af dit liv. Du vil også modtage øvelser til brug hjemme.

Maria er uddannet indenfor Ayurveda og Yoga på Chopra Center University i Californien, og har udgivet to bøger om Ayurveda. Forløbene foregår over telefon eller hos AYA House. Læs mere om Marias arbejde.

Booking

 

Dennis Jensen

Body-SDS behandler


Dennis tilbyder Body Self Development’s System anerkendte behandlinger udviklet gennem tre generationer. Body-SDS kombinerer dybdegående, pulserende massageteknikker med akupressur, ledbevægelser og åndedrætsteknikker. Samtaleterapi, trænings- og kostvejledning indgår efter behov og motivation. I Body-SDS arbejdes med hele kroppen ud fra sammenhængen mellem led, muskler, organer, samt psykiske og fysiske påvirkninger.

Massagen har vist sig meget gavnlig til at fjerne eller reducere smerter og spændinger, korrigerer skævheder i kroppen, og som støtte til forbedring af kroppens organsystemer, så du får mere overskud, energi og smidighed.

Mange klienter har ligeledes fået hjælp mod problemer med ryg, hofte, nakke, forstuvninger, museskader, sportsskader, fordøjelsesproblemer, allergi, astma, stress, depression, parkinson, diskusprolaps og traumer.

For mere information kontakt Kropsfixeren V/Dennis Jensen mobil 53 54 13 13.

Booking

 

Ronnie Rasmussen

BeActivated/ManuVision Terapeut


Ronnie arbejder ud fra den filosofi, at årsagen til skader og smerter i kroppen oftest findes i vores kompensationsmønster. Helt konkret gennemgår han kroppens bevægelsesmønstre og tester, om musklerne er aktive. Hvis der er inaktive muskler, aktiverer han dem, så de atter kan vende tilbage til deres korrekte mønstre. Ud over at behandle skader og forbedre sportslige præstationer er muskelaktivering også et kraftfuldt værktøj til stresshåndtering og kroniske smerter, da optimering af vejrtrækningen er en essentielt del af behandlingen.

Ronnie nøjes ikke kun med at behandle dig. Han underviser dig også i, hvordan netop din krops kompensationsmønter og forsvarsmekanismer fungerer, så du i løbet af blot få behandlinger finder ud af, hvad du kan gøre for at aktivere de muskler og områder i kroppen, der har en tendens til at lukke ned. Derfor vil du efter en behandling som regel få enkelte og konkrete aktiveringsøvelser.

Som tidligere operativ frømand i frømandskorpset ved han, hvad det kræver at præstere på topplan både fysisk og psykisk. Og han har siden 2015 hjulpet alt fra topatleter, elitesoldater og ganske almindelige danskere til at være skadesfri og præstere på deres topplan. Tlf: 29 85 48 28

Booking

 

Lill-Britt Myhlenfordth Reffstrup

Healingmassør, yogaterapeut og Ayurvedabehandler


Lill-Britt er Nordic Ayurvedas mester-behandler med mere end 30 års erfaring indenfor yoga, meditation og forskellige andre aspekter af kroppens velvære. Lill-Britt har uddannelser indenfor Ayurveda, meditation, spa-behandlinger, yoga & healingmassage og samtaleterapi. Som healingmassør, spa og yogaterapeut favner hun alt fra velgørende kropsbehandlinger og energigivende yogamassage til personlig træning med yoga. Lill-Britts dedikerede mål er, at du finder ro, balance og bliver den bedste udgave af dig selv. Lill-Britt blev kåret som Året Ildsjæl ved Danish Beauty Award  i 2019. Du kan booke Lill-Britts transformerende Ayurveda behandlinger hos Nordic Ayurveda, hvor du kan vælge mellem Ayurveda Signatur behandling med og uden Shirodhara, Ayurvedisk hovedbundsmassage og Chakra afbalancering.

Booking

 

Anja Enggren

Stresscoach, Livsmentor & Sorgrådgiver og forfatter


Anja hjælper mennesker med at genfinde glæde, energi og overskud i deres liv, særligt i relation til stress og sorg.

Anja arbejder med 3 primære forløb som kan hjælpe dig på vej:

  • Din vej ud af stress – genfind glæde, energi og overskud
  • Genfind glæden i dit liv – og forebyg stress
  • Essentielle samtaler – sorgforløb

Med en lang erhvervserfaring, en fyldt værktøjskasse, personlig erfaring, nærvær, empati og en kærlig hånd i ryggen, guider Anja dig til at finde din vej til at leve et bevidst og meningsfuldt liv.

Booking

 

Conny Kuhlman

Akupunktør og Jordemoder


Conny er autoriseret jordemoder og RAB registreret TCM akupunktør. Hun har haft egen akupunktur og jordemoderklinik i Snekkersten i 12 år, og har Masterclass i Fertilitet, Stress og angst, samt Akupunkturens rolle i cancerbehandling.

Connys speciale er kvindelivets faser og de ubalancer og symptomer, der kan opstå undervejs, det kan være smerter i led og muskler, migræne, infertilitet, graviditetsgener, overgangsalder og meget mere. Du behøver dog ikke være kvinde, for at få akupunkturbehandinge hos Conny. Hun har erfaring med behandling af mange forskellige symptomer og ubalancer hos folk i alle aldre. Behandlingerne er individuelt tilpasset det enkelte menneske, og målet er at afhjælpe symptomerne og genoprette ro og balance i krop og sind.

Som behandler arbejder Conny holistisk, er nærværende og prioriterer ro og tid til de mennesker, hun behandler. Hun tilbyder akupunkturbehandlinger til alle, samt gravidomsorg, efterfødselssamtaler og fødselsforberedelse til gravide og nye forældre. Læs mere om Connys behandlinger her.

Booking

 

Maria Nymark Jensen

Psykoterapeut (studerende på 4.år)


Er din livssituation præget af en grundlæggende følelse af meningsløshed, tomhed, ensomhed? Eller måske oplever du, at du ville ønske du var mere livfuld, empatisk, kraftfuld, fri, kreativ, i balance?

Maria tilbyder træningsterapi, hvor hun arbejder identitets-orienteret og humanistisk, med at afdække og udvikle så mange lag og aspekter af vores menneskelige identitet som muligt, at gøre op med begrænsede selvbilleder og sociale roller, for at genfinde kontakten til vores værenskerne, vores sjæls lys. Maria kan, gennem samtale, meditation og fysiske øvelser, støtte dig i at skabe kontakt til din indre stemme, der hvor din visdom og intuition bor. Kontakten opstår, når krop og sind får optimale betingelser for at slappe af og åbne sig i tillid. I hverdagen befinder vores tanker sig ofte i fortiden eller i fremtiden eller vi er optagede af vores roller, af at få andre menneskers anerkendelse. Det kan hæmme os i vores livsudfoldelse og evne til at mærke os selv.

Da Maria p.t. er under uddannelse til psykoterapeut (4. års stud.), tilbyder hun træningsterapi til nedsat pris, 350 kr. for 75 min. Send hende en sms på 2015 2665. Hun tilbyder p.t. træningsterapi hver anden tirsdag morgen og formiddag samt hver tirsdag eftermiddag- og aften.

 

Julie Bruun

REIKI HEALER & KUNSTNER


”Jeg ser Reiki som en vej til at blive hel”.

Julie arbejder som kunstner og Reiki Healer og har siden 2011 haft sin egen klinik, hvor hun har dedikeret sit arbejde til at hjælpe mennesker med at finde eller genfinde deres livsglæde og kreative flow. Julie har selv oplevet at være “Faret vild i sit eget liv”, som resulterede i både angst og depression. Reiki hjalp Julie tilbage til sin livskraft og lysten til at skabe kunst og støtte andre. I dag arbejder hun dedikeret med at hjælpe andre til at fjerne blokeringer og genfinde harmoni, indre ro og en større klarhed omkring deres livsvalg.

I Julies Reiki Healings sessioner får du støtte til at løsne op for dine blokeringer, i mens dit nervesystem falder helt til ro, så du bagefter har et bedre og større udsyn til dit liv, samt en dybere kontakt med din essens. Book via linket eller SMS på tlf. 4075 1772.

Booking

 

Anita Munch

Ayurvedisk behandler, kinesiolog og healer


Anita har 12 års erfaring som behandler inden for Ayurveda behandling, kinesiologi, healing, enhedsterapi og samtale terapi.

Anita er som den eneste i Danmark uddannet i Indien i Vijay’s Foot Therapy. Anita er udover dette uddannet som Ayurveda Abhyanga massør, kinesiolog, healer, selvværdsvejleder, tantra og meditationsunderviser.

Anitas formål er at skabe fysisk og psykisk balance, bevidsthed og indre ro både hos mennesker og dyr. Anita er en del af Nordic Ayurvedas behandler team og giver behandling hver mandag og hver anden weekend.

Booking

 

Lila Christine Lutz

Ayurvedisk behandler og Reiki Master healer


Lila er uddannet Kundalini Yogalærer certificeret fra (KRI) i USA, og underviser i Kundalini Yoga, Meditation, Mindfulness og Healing både herhjemme og i udlandet. Derudover er Lila uddannet Reiki Master Healer og har undervist i selvhealing og Reiki siden 1999.

Lila har igennem de sidste 20 år arbejdet dedikeret med at bringe ro, balance og ny glæde til stressramte og folk med en travl hverdag – både gennem yoga og bevægelse og i sine behandlinger blandt andet med klangmassage og lydhealing.

Du kan booke Lilas healende Ayurveda behandlinger hos Nordic Ayurveda, hvor du kan vælge mellem Ayurveda Signatur behandling med og uden afsluttende klangmassage

Booking

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig AYA HOUSE nyhedsbrev her