Behandlinger & Terapi

 

Måske har du lyst til at læne dig tilbage og få den ultimative støtte. Hos AYA House tilbyder vi en stor variation indenfor behandling og terapi.

Fælles for alle vores behandlere er, at de arbejder holistisk og anerkender forbindelsen mellem krop, sind og bevidsthed.

 

AYA Soft Pack behandling

Effektiv helkropsbehandling i vægtløs tilstand


Prøv en skøn, effektiv helkropsbehandling med varme, dæmpet lys, musik og helende olier med urter, som skaber magi på huden og i kroppen: det er den bedste måde at beskrive Soft-Pack på.

Under behandlingen ligger du komfortabelt i Soft-Pack’en og kan slappe af i næsten vægtløs tilstand. Kroppen er pakket ind i en speciel film, så du ikke kommer i kontakt med vand, mens de påførte olier virker i kroppen. På grund af det blide vandtryk som omfavner din krop aktiveres ingredienser og kan absorberes perfekt i huden. Du vælger selv, hvilket produkt du ønsker, vi har både en beroligende og styrkende ayurvedisk olie fra ByKorsholm.

En behandling kan naturligvis også finde sted fuldt påklædt uden brug af hudplejeprodukter. Den langsomt stigende temperatur og den næsten vægtløse liggende stilling har en positiv effekt på muskel- og skeletsystemet, som slapper helt af og ubehag lindres. Behandlingen med olie varer 60 min., dybdeafspænding med tøj varer 30 min.

Booking helkropsbehandling Køb 5 klip Køb 10 klip Køb gavekort

Booking dybdeafspænding Køb 5 klip Køb 10 klip Køb gavekort

 

Katrine Nini Enemark

Åndedræts – og exam. psykoterapeut


Kender du til at sidde i en forsamling og stadig have en oplevelse af at føle dig alene, ikke forstået, ikke god nok? Har du begrænsende overbevisninger, som hæmmer dig og begrænser din livsudfoldelse? Har du gennemlevet traumatiske og chokerende oplevelser?

Katrine er uddannet åndrætsterapeut af Binnie A. Dansby og exam. psykoterapeut ved EFT Instituttet i København. Hun arbejder oplevelsesorienteret og med udgangspunkt i emotionsfokuseret terapi.

Som behandler tilbyder katrine samtaleterapi og åndedrætsterapi, både adskilt og i kombination med hinanden. Sammen tager hun en indledende snak om, hvad dit behov er, hvilke udfordringer du kæmper med, og hvordan hun bedst støtter dig. Hun kan støtte dig igennem forskellige processer såsom: Livskriser, stress, tab, depression, angst, selvværd, udfordringer i parforholdet etc.

Det kan være sårbart at få sat lys på sine problemer, men der er en utrolig styrke i lige netop at tage dét skridt. Ofte vil du opleve lettelse og klarhed efter behandlingerne. Katrine vil støtte dig igennem hele forløbet, så du kan få genskabt en god balance mellem det at mærke dig selv, få lov til at reagere og få handlet på det du mærker, alt sammen på en hensigtsmæssig og måske ny måde. Læs mere om Katrines arbejde.

Booking

 

Nordic Ayurveda behandlinger

Sundhedsfremmende og udrensende behandlinger


Den Ayurvediske tradition anviser os to gange årligt at gennemgå et dybere udrensende forløb, hvor der foruden kost, og livsstilsændringer også inkluderes regelmæssige olie- og massagebehandlinger til at understøtte udrensning og heling.
De ayurvediske behandlinger kan tages som en del af et udrensende forløb, men kan også anbefales som ren afslapning og velvære, hver eneste gang du har brug for en time out. Ayurveda er livets videnskab – en verdensomspændende holistisk sundhedsvidenskab med udgangspunkt i menneskets forbindelse til naturen.

Vi tilbyder Nordic Ayurveda Signatur basic, som er en udvidet nordisk Abhyanga (varm olie flowmassage), og mulige overbygninger hertil for eksempel Shirodhara, klangmassage, chakrabalancering og hovedbundsmassage

Du kan læse mere om de forskellige behandlinger og booke hos en af vores dygtige behandlere Lill-Britt, Anita eller Lila herunder. Er du selv interesseret i at blive Ayurveda behandler, så tilbyder vi desuden uddannelse heri. Læs mere om uddannelsen her.

Booking

 

Dennis Jensen

Body-SDS behandler


Dennis tilbyder Body Self Development’s System anerkendte behandlinger udviklet gennem tre generationer. Body-SDS kombinerer dybdegående, pulserende massageteknikker med akupressur, ledbevægelser og åndedrætsteknikker. Samtaleterapi, trænings- og kostvejledning indgår efter behov og motivation. I Body-SDS arbejdes med hele kroppen ud fra sammenhængen mellem led, muskler, organer, samt psykiske og fysiske påvirkninger.

Massagen har vist sig meget gavnlig til at fjerne eller reducere smerter og spændinger, korrigerer skævheder i kroppen, og som støtte til forbedring af kroppens organsystemer, så du får mere overskud, energi og smidighed.

Mange klienter har ligeledes fået hjælp mod problemer med ryg, hofte, nakke, forstuvninger, museskader, sportsskader, fordøjelsesproblemer, allergi, astma, stress, depression, parkinson, diskusprolaps og traumer.

For mere information kontakt Kropsfixeren V/Dennis Jensen mobil 53 54 13 13.

Booking

 

Ronnie Rasmussen

BeActivated/ManuVision Terapeut


Ronnie arbejder ud fra den filosofi, at årsagen til skader og smerter i kroppen oftest findes i vores kompensationsmønster. Helt konkret gennemgår han kroppens bevægelsesmønstre og tester, om musklerne er aktive. Hvis der er inaktive muskler, aktiverer han dem, så de atter kan vende tilbage til deres korrekte mønstre. Ud over at behandle skader og forbedre sportslige præstationer er muskelaktivering også et kraftfuldt værktøj til stresshåndtering og kroniske smerter, da optimering af vejrtrækningen er en essentielt del af behandlingen.

Ronnie nøjes ikke kun med at behandle dig. Han underviser dig også i, hvordan netop din krops kompensationsmønter og forsvarsmekanismer fungerer, så du i løbet af blot få behandlinger finder ud af, hvad du kan gøre for at aktivere de muskler og områder i kroppen, der har en tendens til at lukke ned. Derfor vil du efter en behandling som regel få enkelte og konkrete aktiveringsøvelser.

Som tidligere operativ frømand i frømandskorpset ved han, hvad det kræver at præstere på topplan både fysisk og psykisk. Og han har siden 2015 hjulpet alt fra topatleter, elitesoldater og ganske almindelige danskere til at være skadesfri og præstere på deres topplan. Tlf: 29 85 48 28

Booking

 

Lill-Britt Myhlenfordth Reffstrup

Healingmassør, yogaterapeut og Ayurvedabehandler


Lill-Britt er Nordic Ayurvedas mester-behandler med mere end 30 års erfaring indenfor yoga, meditation og forskellige andre aspekter af kroppens velvære. Lill-Britt har uddannelser indenfor Ayurveda, meditation, spa-behandlinger, yoga & healingmassage og samtaleterapi. Som healingmassør, spa og yogaterapeut favner hun alt fra velgørende kropsbehandlinger og energigivende yogamassage til personlig træning med yoga. Lill-Britts dedikerede mål er, at du finder ro, balance og bliver den bedste udgave af dig selv. Lill-Britt blev kåret som Året Ildsjæl ved Danish Beauty Award  i 2019. Du kan booke Lill-Britts transformerende Ayurveda behandlinger hos Nordic Ayurveda, hvor du kan vælge mellem Ayurveda Signatur behandling med og uden Shirodhara, Ayurvedisk hovedbundsmassage, Nasya og Chakra afbalancering.

Booking

 

Conny Kuhlman

Akupunktør og Jordemoder


Conny er autoriseret jordemoder og RAB registreret TCM akupunktør. Hun har haft egen akupunktur og jordemoderklinik i Snekkersten i 12 år, og har Masterclass i Fertilitet, Stress og angst, samt Akupunkturens rolle i cancerbehandling.

Connys speciale er kvindelivets faser og de ubalancer og symptomer, der kan opstå undervejs, det kan være smerter i led og muskler, migræne, infertilitet, graviditetsgener, overgangsalder og meget mere. Du behøver dog ikke være kvinde, for at få akupunkturbehandinge hos Conny. Hun har erfaring med behandling af mange forskellige symptomer og ubalancer hos folk i alle aldre. Behandlingerne er individuelt tilpasset det enkelte menneske, og målet er at afhjælpe symptomerne og genoprette ro og balance i krop og sind.

Som behandler arbejder Conny holistisk, er nærværende og prioriterer ro og tid til de mennesker, hun behandler. Hun tilbyder akupunkturbehandlinger til alle, samt gravidomsorg, efterfødselssamtaler og fødselsforberedelse til gravide og nye forældre. Læs mere om Connys behandlinger her.

Booking

 

Maria Nymark Jensen

Psykoterapeut


Er din livssituation præget af en grundlæggende følelse af meningsløshed, tomhed, ensomhed? Eller måske oplever du, at du ville ønske du var mere livfuld, empatisk, kraftfuld, fri, kreativ, i balance?

Maria tilbyder træningsterapi, hvor hun arbejder identitets-orienteret og humanistisk, med at afdække og udvikle så mange lag og aspekter af vores menneskelige identitet som muligt, at gøre op med begrænsede selvbilleder og sociale roller, for at genfinde kontakten til vores værenskerne, vores sjæls lys. Maria kan, gennem samtale, meditation og fysiske øvelser, støtte dig i at skabe kontakt til din indre stemme, der hvor din visdom og intuition bor. Kontakten opstår, når krop og sind får optimale betingelser for at slappe af og åbne sig i tillid. I hverdagen befinder vores tanker sig ofte i fortiden eller i fremtiden eller vi er optagede af vores roller, af at få andre menneskers anerkendelse. Det kan hæmme os i vores livsudfoldelse og evne til at mærke os selv.

Maria blev i nov. 2021 færdiguddannet psykoterapeut og tilbyder sessioner med fysisk fremmøde (800 kr. for 75 min.) eller som walk and talk i det smukke område (700 kr. for 60 min.) på tirsdage. Ring eller send en sms på 20152665.

 

Julie Bruun

REIKI HEALER & KUNSTNER


”Jeg ser Reiki som en vej til at blive hel”.

Julie arbejder som kunstner og Reiki Healer og har siden 2011 haft sin egen klinik, hvor hun har dedikeret sit arbejde til at hjælpe mennesker med at finde eller genfinde deres livsglæde og kreative flow. Julie har selv oplevet at være “Faret vild i sit eget liv”, som resulterede i både angst og depression. Reiki hjalp Julie tilbage til sin livskraft og lysten til at skabe kunst og støtte andre. I dag arbejder hun dedikeret med at hjælpe andre til at fjerne blokeringer og genfinde harmoni, indre ro og en større klarhed omkring deres livsvalg.

I Julies Reiki Healings sessioner får du støtte til at løsne op for dine blokeringer, i mens dit nervesystem falder helt til ro, så du bagefter har et bedre og større udsyn til dit liv, samt en dybere kontakt med din essens. Book via linket eller SMS på tlf. 4075 1772.

Booking

 

Anne Kathrine Raabo

Kranio Sakral Terapeut


Anne Kathrine tilbyder Kranio Sakral Terapi, som er en blid, dybdegående, manuel terapiform, der sigter mod at skabe balance i mellem knogler, membraner, led og muskler. Behandlingen igangsætter kroppens selvhelbredende mekanismer, og har dermed en enormt positiv indvirkning på nerve-, immun- og hormonsystemet.

Terapien tager udgangspunkt i kranie, rygsøjle og korsben, men omfatter også andre dele af kroppen afhængig af problematikken. Da Kranio Sakral Terapi foregår blidt og roligt, kan alle fra spæd til ældre have stor gavn af behandlingen. Anne Kathrine har den fulde 2 årige uddannelse fra Fulcrum Institute, og er derfor også uddannet i bindevævs teknikker og meridianlære.

Anne Kathrine har desuden været autoriseret sygeplejerske siden 2004, og har arbejdet med operation af kvinder og børn på Rigshospitalet de seneste 13 år. Hun har et holistisk menneskesyn, ser sammenhængene i kroppens symptomer og anvender desuden sin solide sundhedsfaglige viden og erfaring i sin praksis.

Booking

 

Rikke Sommer

Ansigtsbehandler / Japansk Cosmo Lifting


Rikke Sommer er også yogalærer, men synes ofte vi glemmer vores mange muskler i ansigtet. Vores ansigt afspejler kroppens tilstand og afslører med det samme, om vi er stressede, får for lidt søvn, vand eller vitaminer. Derfor har Rikke i mange år været fascineret af og nysgerrig på at afspænde ansigtets muskler. Senest er hun uddannet ansigtsbehandler hos Lone Sørensen. Blandt andet i Japansk Cosmo Lifting, som også kendes som “det naturlige ansigtsløft”.

Behandlingen indeholder elementer fra ansigtszoneterapi, lymfedrænage og muskelstimulering samt -toning. Den drænerer affaldsstoffer og giver et friskere look. Behandlingen fjerner ikke rynker, men måske formindsker du linjer og furer i ansigtet, alt efter hvor meget du giver slip. Behandlingen virker afslappende for hele kroppen, så er din krop stresset, er det måske også en behandling for dig – ikke kun for det ydre, men i høj grad også for det indre.

Japansk Cosmo Lifting varer enten 60 eller 90 minutter. Der bruges danske, økologiske produkter samt guasha, cupping mm. i behandlingen. Du kan læse mere om Rikkes behandlinger samt finde udtalelser og billeder fra mange af hendes tilfredse kunder her.

Book ved sms eller opkald til 2570 9969

 

Carina Kock

Ernæringsterapeut DET


Carina er uddannet ernæringsterapeut og siden 2010 ejer af klinikken Spis dig rask. Ernæringsterapi er en veldokumenteret tilgang til komplekse eller kroniske lidelser. Det er en terapiform, hvor Carina og klient sammen bruger tid på at finde de helt grundlæggende årsager til symptomer, lidelser eller sygdomme. Det sker ved at tage udgangspunkt i klientens helbredshistorie, genetik og livsstil.

Mad kommunikerer med cellerne, og er med til at påvirke, hvilke gener, der skal aktiveres eller dæmpes. Mennesker er meget forskellige, og den mad, der synes sund for den ene, kan være sygdomsaktiverende for andre. Når man giver sin krop og genetik den rette næring, giver man samtidig sine celler mulighed for at reparere sig selv.

I klinikken samarbejder Carina med sine klienter om at finde de grundlæggende årsager til kliniske ubalancer. Med klientens indsigt i egen krop, og med Carinas faglige viden, får klienten overblik og værktøjer til at ændre sin livsstil. Det giver en helt særlig mulighed for at genfinde sin raskhed og opnå bedre livskvalitet. Læs her.

Booking

 

Anita Munch

Ayurvedisk behandler, kinesiolog og healer


Anita har 12 års erfaring som behandler inden for Ayurveda behandling, kinesiologi, healing, enhedsterapi og samtale terapi.

Anita er som den eneste i Danmark uddannet i Indien i Vijay’s Foot Therapy. Anita er udover dette uddannet som Ayurveda Abhyanga massør, kinesiolog, healer, selvværdsvejleder, tantra og meditationsunderviser.

Anitas formål er at skabe fysisk og psykisk balance, bevidsthed og indre ro både hos mennesker og dyr. Anita er en del af Nordic Ayurvedas behandler team og giver foruden Nordic Ayurveda Signatur Basic behandling, også den udvidede version med ansigtsmassage samt den særlige indiske behandling, hvor hun masserer med fødderne.

Booking

 

Lila Christine Lutz

Ayurvedisk behandler og Reiki Master healer


Lila er uddannet Kundalini Yogalærer certificeret fra (KRI) i USA, og underviser i Kundalini Yoga, Meditation, Mindfulness og Healing både herhjemme og i udlandet. Derudover er Lila uddannet Reiki Master Healer og har undervist i selvhealing og Reiki siden 1999.

Lila har igennem de sidste 20 år arbejdet dedikeret med at bringe ro, balance og ny glæde til stressramte og folk med en travl hverdag – både gennem yoga og bevægelse og i sine behandlinger blandt andet med klangmassage og lydhealing.

Du kan booke Lilas healende Ayurveda behandlinger hos Nordic Ayurveda, hvor du kan vælge mellem Ayurveda Signatur behandling med og uden afsluttende klangmassage

Booking

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig AYA HOUSE nyhedsbrev her