Dine Undervisere

 

 

Vi har håndplukket vores dygtige undervisere, så de matcher AYA’s værdier om høj kvalitet, stor passion og øje for balance.

Underviserne giver vores holdplan et bredt spænd af forskellige tilgange til yoga, træning og dans.

 

 

Camilla Juel Madsen

 

Camilla er partner i AYA House og certificeret yogalærer med 500 timer i bagagen og 2 uddannelser i Indien. Hun har undervist i 5 år i traditionel yoga, hvilket er at finde tilbage til rødderne og arbejde med en kombination af dynamisk ledmobiliserende yoga og traditionel hatha yoga kombineret med åndedræt og meditation. Som Parkinson diagnosticeret ved Camilla hvor vigtigt det er at holde sygdom på afstand. Hun har skabt @Yoga4Cure og online gruppen “A yoga moment”. Camilla er specielt glad for den dynamiske yogaform hvor vores led holdes smidige og stivhed undgås. Du vil ofte høre hende bruge ordet ‘Ahimsa’ som betyder ikke-vold samt at slippe tanken om perfektion.

Mmm holdet Senioryoga Hatha

 

Maria Juhl

 

Maria er partner i AYA House og passioneret formidler af Nordisk Ayurveda med mere end 15 års erfaring i undervisning indenfor sundhed, coaching og yoga. Hun er forfatter til to bøger som omhandler ayurveda og blogger på flere nyhedsmedier om emnet (blandt andet Helsingør Dagblad). Maria er uddannet indenfor Ayurveda, Yoga og Vedisk filosofi på Chopra Center University, Californien hos Deepak Chopra.

Tridosha yoga

 

Dennis Jensen

 

Dennis Jensen har trænet Wing Tsun i 15 år og mødte behandlingsformen Body SDS, da han efter mange år med mange tunge løft og dårlige arbejdsstillinger, som glarmester fik en skulderskade. Body SDS behandlingen var den, der endelig hjalp ham til at fjerne skaden og gav ham desuden overvældende fornemmelse i kroppen af velvære, som han den dag i dag brænder for at støtte andre til også at få. Dennis blev færdig i med sin 3-årige uddannelse som Body SDS Behandler og -træner i Parken i København i marts 2017 og har siden haft sit eget firma, hvorigennem han også tilbyder behandlinger i AYA House.

Body SDS træning

 

Bettina Bjerre Cervin

 

Bettina er uddannet optometrist og har solgt produkter til optikere og øjenlæger. Derudover er hun uddannet coach, NLP practitioner & fysiurgisk sportsmassør. Bettina har dyrket yoga siden 2005 og med et dårligt knæ og en tilbagevendende diskusprolaps, har yogaen i samspil med roning været de rigtige træningsformer for hende. Bettina er uddannet yogalærer i 2019 og elsker at undervise. Ret hurtigt mærkede kroppen en særlig ro og nærvær i yin yoga stillingerne samtidig med at den meditative tilstand gjorde noget helt særligt for Bettina. Yin yogaen er idag den retning som nærer hendes yoga hjerte. Hun elsker at formidle de redskaber som yogaen har, og at vide at alle kan være med i deres helt egen yogapraksis.

Yin yoga

 

Daniela Keil

 

Daniela har bulgarske rødder, men har boet i Danmark i snart 17 år og er dansk gift. Hun har altid elsket at danse, men det var først, da hun fandt GROOVE, at hun virkelig kunne overgive sig til det. I dag er hendes motto: “Leg med dansen”. Det er nemlig ligegyldigt, om vi er gode til at danse, for med GROOVE kan vi ikke danse forkert. Der var ingen forkromet koreografi, som skal huskes. Danielas formål som facilitator er at skrue op for din danseglæde og kærlighed til din krop. Daniela er uddannet til at facilitere GROOVE for børn og voksne hos The World Groove Movement.

Groove dans

 

Henriette Prom Scharff

 

Henriette har en 500 timers certificeret yoga og mindfulness læreruddannelse bag sig. Da hun mødte yogaen åbnede en ny verden sig. Når kroppen er i udu, da mærker du den for alvor. Yoga har lært Henriette ikke at tro livet først begynder, når alt er perfekt, men at leve med det, som er (selvom det til tider kan være svært). I yoga bliver din opmærksomhed og nærvær skærpet, du øger din kropsbevidsthed og styrker din fysiske krop. Når bevægelse, opdrift, udvidelse, blødhed og åndedræt smelter sammen, vil tanker og krop forenes i stilhed, ro og velvære.

Flow yoga

 

Louise Lind Palau Wenck

 

Louise er yogalærer og mindfulness instruktør. Louise opfatter yoga som en intelligent måde at træne krop og sind på. Du er dig selv nærmest og dit eget vidne til, hvad der sker i overgangene fra dynamik til stille krop. Louise underviser intuitivt og tillader både Vinyasa (flow) og Restorativ (hvilestilling) at få plads. Yoga skaber plads i krop og i sind. Louise underviser ligeledes sammen med hendes mand Daniel, som er musiker.

Hatha Flow Restorative

 

Mariann Illum Vendler

 

Mariann har en 3-årig qigong- og tai chi-instruktør-uddannelse fra Dansk Health Qigong Federation under Chinese Health Qigong Association. Derudover en 4-årig psykoterapeut-uddannelse fra ID Academy. Har desuden mange års erfaring med meditation. Kendetegnet ved Marianns undervisning er, at den er helt nede på jorden og ukompliceret for deltagerne at følge. Hun forstår at skabe en dejlig, afslappende og tryg stemning i rummet…..og så har hun den holdning, at humor er tilladt, også selvom man har med meditative bevægelser, indre energiarbejde og stilhed at gøre.

Qigong

 

Helle Tingsted

 

Helle har boet med sin familie i Fredensborg i 25 år. Bevægelse har altid været en stor del af hendes liv, og hun stiftede bekendtskab med yogaen for 14 år siden, i forbindelse med en coaching session. Det blev starten på et langt forhold, hvor interessen for yoga voksede i takt med egen yoga praksis. I 2019 gennemførte hun en 200 timers Hatha yoga uddannelse med det formål at få mere viden og dykke dybere ind i yogaens verden. Helle mener, at yoga giver balance i hverdagen, øger vores kropsbevidsthed og giver ro til tankerne – vi bliver bedre udgaver af os selv. Helles undervisning giver smidighed, styrke og balance.

Flow

 

Claus Juel Madsen

 

Claus har mediteret siden 1996, hvor han i slutningen af en længere jordomrejse tog på sit første 10-dages meditations retreat. En oplevelse, der ikke bare startede en egen meditationspraksis, men også tændte et dybtfølt ønske om at dele de mange positive effekter ved meditation med andre. Claus tager fortsat med jævne mellemrum på 10-dages meditations retreat, er certificeret mindfulness træner og lever og ånder i dag for at lære og træne medarbejdere og ledere i danske organisationer i meditation og mindfulness i Nordic Meditation Club.

Meditation

 

Lill-Britt Reffstrup

 

Lill-Britt er uddannet samtale & yogaterapeut samt massør & healingsmassør. Hun underviser i Hatha & Mediyoga, har 30 års erfaring indenfor yoga, helse, velvære og personlig udvikling.

Medi yoga Hatha

 

Malene Schougaard

 

Malene er født af en Yogimor, og har gennem hele livet dyrket bevægelse i alle former. Da hun endelig besluttede sig for at tage en yogauddannelse fra Ki-Zen Yoga (som har rødder i Hatha yoga), var det lidt som at vende hjem. Din kropsbevidsthed påvirker din hverdag, mere end du aner. Malene har et ønske om, at hjælpe med at skabe ro i krop og sind – og det kan yoga give dig. Det gælder alle aldre og mennesketyper. Hendes timer er åbne og undersøgende, og fokuserer især på at opløse eventuelle blokeringer i kroppens energibaner. Det sker gennem dit åndedræt, flow og fysiske stillinger.

Flow yoga Hatha

 

Eva Gibson

 

Eva er uddannet og certificeret børneyogalærer hos “Lille yogahus” i 2013 og har siden med stor dedikation beriget børnene på på sin vej med yogaens signifikante selvregulerings teknikker. Eva har med en legende tilgang til yoga i børnehøjde hjulpet børn med at skabe kropsbevidsthed og bevægelsesglæde, også i sit daglige virke i en skovbørnehave. Desuden har Eva en 120 timers uddannelse som motorikvejleder, hos “Vends Motorik- og naturskole” fra 2011, samt nyligt afsluttet uddannelsen som, Ayurvedisk sundheds- og livsstilskonsulent ved Nordic Ayurveda.

Børneyoga Familie Yoga

 

Jenny Lundberg

 

Jenny har rødder i dansens verden, og er uddannet på Performing Arts School i Göteborg. Sang, rytme og bevægelse har altid været en stor del af hendes liv, og hun startede med at dyrke yoga for mere end 10 år siden. Da hun for nogle år siden kom i kontakt med SOMA MOVE (som er en dynamisk, rytmisk og flødende træningsform) blev det et perfekt match mellem dansens og yogaens verden.

Outdoor træning Soma move Hatha

 

Lilian Busk

 

Lilian er yogalærer fra Yogaskolen i Helsingør 600 timer. Derdudover har hun forskellige efteruddannelser inden for yogaområdet med fordybelse i bl.a. åndedræt, mindfulness, filosofi, anatomi og meditation, og har undervist flere tusinde timer siden 2007. Lilans yogaform er på samme tid dynamisk arbejde og dyb afspænding, som samler tanke og krop i ro og velvære med et lille smil på læben.

Funktionel Outdoor Blid yoga

 

Yvonne Hansen

 

Yvonne Hansen er yogalærer med forkærlighed for Yin Yoga, som hun har skrevet to bøger om. ”YIN YOGA – stræk dig til velvære” Vol. 1 og Vol. 2. Yvonne er en videbegærlig sjæl, der elsker at fordybe sig. Det afspejler sig i hendes undervisning, der ofte er undersøgende og altid funderet i et emne. Hendes undervisning vil derfor været meget varieret men altid med ro og nærvær i højsædet. Det er på måtten i stilhed, du finder svarene om dig selv, siger hun.

Yin Yoga

 

Mikkel Toksværd

 

Mikkel er uddannet indenfor Hatha, Yin og Restorativ yoga i Senses. Han lægger vægt på, at hans elever får mulighed for at mærke nærvær, ro og balancerede energi. Samtidig er hans fokus på styrke, smidighed og varme i kroppen. Mikkel er meget motiveret af glæden ved nærværet og at være i øjeblikket. Han nyder at se den fokus, fysik og indre udforskning, som finder sted i den enkelte elev og i fællesskabet.

Restorativ Yoga Yin Yoga Hatha Yoga

 

Niels Hwiid

 

Niels er uddannet i klassisk Qigong og underviser efter de fem elementer i kinesisk medicin. Med en baggrund i Taekwondo samt en hektisk hverdag i IT branchen, har Niels på egen krop set, hvordan de rolige bevægelser og den øget kropslige indsigt kan give øget fokus, ro og overskud i en travl hverdag.

QiGong

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig AYA HOUSE nyhedsbrev her