Audra Dyring

NEGLE- & FODPLEJER SAMT EMS TRÆNING

Audra Dyring er en neglespecialist med en solid baggrund i skønhedsbranchen. Derudover er hun en passioneret CND ambassadør, hvor hun vejleder og instruere andre behandlere / kunder i behandlinger og produkter.

Audra færdiggjorde sig som fodplejespecialist i 2023 og har derved fået dybdegående viden om kroppens anatomi og fysiologi.

Som rådgiver og fodplejespecialist hjælper Audra sine kunder med hjemmepleje af deres negle og fødder.

Trænger dine fødder til en kærlig hånd? Så lad hende hjælpe dig med at pleje dine fødder.

EMS Fredensborg
Udover dette tilbyder Audra og AUDRA Studio også den nye populære træningsform EMS Træning.

Her får du en helt særlig form for personlig træning, som er en kombination af motion og behandling. En træningsform som Audra selv har haft stor succes med, efter det hjalp hende med at lindre rygsmerter, genskabe mavemuskler efter graviteten og forbedre sin generelle kondition.

I AUDRA Studio får du altid personlig skræddersyet behandling der er tilpasset netop dine behov ved personlig ønske/ mål.

Ud over sin praktiske erfaring har Audra også en akademisk baggrund inden for virksomhedsadministration og ledelse. Hendes passion for naturlige og kvalitets produkter har inspireret hende til at oprette sin egen linje af “grønne” negleplejeprodukter, “Audra” i samarbejde med Skøn Skincare.

Du kan læse mere om Audra og hendes klinik her.

Hvis du er interesseret i at prøve EMS Træning, eller hvis du vil aftale en tid for negle- eller fodpleje, kan du kontakte Audra via SMS på 40163260 eller booking via disse links: