Events & Retreats

 

 

Sæt tid af til dig… Tid til at lade op, tid til ny inspiration og mere balance.

Vi sætter en ære i at tilbyde dig mange forskellige typer events og retreats – både dem, der får dig til at søge ind og blive stille og dem, der skaber passion og nye, spændende input.

 

 

kakaoceremoni med Natascha Romano


Fredag 20. maj 2022 19:00-21:00

Kom og vær til denne særlige ceremoni ved nymåne. Kakaoen, som drik, blev skabt af Mayaindianerne for mere end 2.000 år siden. I årtusinder har kakao været anset for ”gudernes føde”.

Modsat den ”almene” kakao, som har været igennem et væld af forarbejdningsprocesser, består den ceremonielle kakao af 100% ren kakaomasse. Det gør den tykkere, mere syrlig og lidt bitter. Kakao  hjælper dig med at skabe forbindelse til dit hjerte. Den skærer igennem tankemylder og mentale blokeringer og åbner op for nydelse, glæde og vitalitet. Kakao er uvurderlig til at hjælpe dig med at slippe fortrængning og lade det fortrængte boble til overfladen.

Under ceremonien arbejder Natascha med forskellige elementer, så som musik, aromaterapi, guidet meditationer, åndedrætsøvelser, dans, shamanistisk trommerejse, visualisering, journaling – alt afhængig af energien og temaet den dag.
Natascha Romano er oprindelig uddannet skuespiller, og har et hav af holistiske uddannelser bag sig blandt andre vølva uddannelsen, Master i ritualer, selvværdsvejleder, yogalærer, og kranio sakral terapeut.

330,00


Tilmeld dig her

 

AYURVEDA SOMMER-RETREAT


21.-22. MAJ 2022 10.00-18.00 + 9.00-17.00

Byg dit fundament for sundhed og øget livsenergi med dette Ayurveda sommer-retreat og dertilhørende online kursus.

Du lærer om og praktiserer den holistiske sundhedsvidenskab Ayurvedas redskaber til et meningsfuldt liv i balance – for krop, sind og bevidsthed.

Dette retreat vil blive din kickstart til et sundere liv. Du lærer din Ayurveda-type at kende, og bliver præsenteret for de vigtigste redskaber på din Ayurvediske rejse. Vi vil lave yoga, spise sunde måltider, og lære om, hvordan vi skaber Dosha-balance og følger naturens rytmer. Og så skal vi selvfølgelig være ude i AYAs skønne naturlige omgivelser, så meget vejret overhovedet tillader det.

Derudover modtager du lørdag 45 min ayurvedisk behandling og du får adgang til Fundamenet for Sundhed, som er vores online Ayurveda grundforløb. Du kan starte online kurset allerede ved tilmelding til retreatet. Undervisere er: Maria Juhl, Lotte Gram-Jensen og Maibritt Grundahl

3950,00


Tilmeld dig her

 

psoas workshop med Camilla Frydenlund


onsdag 25. maj 2022 14:00-16:30

– smidiggør din rygsøjle og forløs din stress med åndedrættet!
Psoas er den eneste muskel i kroppen, der forbinder rygsøjlen med benet. En for stram psoas muskel er ofte en ukendt medvirkende årsag til ”ondt i lænden” eller en ”stiv ryg”, fordi den trækker bækkenet frem og dermed giver dig et øget og uhensigtsmæssigt lændesvaj.

Via forskellige åndedrætsteknikker og blide bevægelser arbejder vi på at smidiggøre din rygsøjle og dit bækken. Derefter er vi klar til at arbejde direkte med psoas musklen i kombination med åndedrættet, hvor du forløser mange fysiske spændinger, ophobet stress og samtidig optimerer dit åndedræt.

Undervejs vil du opleve en større kontakt til kroppen, og at du skaber mere plads til dig selv – med andre ord at du får et større indre rum.

495,00


Tilmeld dig her

 

Hvor anti-inflammatorisk er du?


mandag den 30. maj 2022 kl. 19:00-21:00

Vidste du, at den samme kostplan ikke virker lige antiinflammatorisk for os alle?
Dysfunktioner i immunforsvaret, fordøjelsen eller hormonsystemet er alt sammen med til at bestemme, hvad og hvor meget, der skal til, for at livsstil og kostvalg har antiinflammatoriske effekt. Derfor er det nødvendigt, at du tager udgangspunkt i dig selv, når du vil blive mere antiinflammatorisk.

Ernæringsterapeut Carina Kock holder endnu en spændende temaaften i AYA House, og giver dig et samlet overblik over, hvad du kan være opmærksom på, når du vil spise og leve antiinflammatorisk. Kom med og hør mere om, hvorfor en helt individuel tilgang til kroppens inflammationer er nødvendig. Og bliv klogere på, hvordan du kan komme godt fra start med din antiinflammatoriske livsstil. Carina Kock er ernæringsterapeut, og har konsultationer i AYA House og online.

275,00


Tilmeld dig her

 

Femi Yoga – balance i overgangsalderen


Søndag 5. juni 2022 11.00-17.00

Ifølge statistikkerne påvirker overgangsalderen med gener og ubehag ca. 50% af danske kvinder, dog i forskellige grader. Vigtigheden af at holde sin indre balance, synes aldrig at have været så stor, som når vi kvinder når overgangsalderen.

Tidligere har denne tid været forbundet med tabu, nu er tiden moden til, at vi kvinder hjælpes ad med at dele det, som virker forebyggende og helsebringende. Sammen kan vi forandre og forvandle tabuet fra ”at blive gammel” til, at overgangsalderen er en tid for visdom, modenhed og indre styrke.

Femi Yoga Balance konceptet tilbydes i form af et seminar, og er sat op som en overskuelig “pakkeløsning”, som en hjælp til kvinder 45+. Indholdet vil være en vekselvirkning mellem øvelser for eksempel yoga, indlæg og tid i naturen. Efter workshoppen kan du forhåbentlig mindske forvirring og frustration omkring et vigtigt emne, der kan virke temmeligt overvældende og uoverskueligt i starten. Du kommer hjem med værktøjer i form af indsigter, kost, yogaøvelser med mere.  

Underviser er Sanne Bjørn, der er sundhedskonsulent, psykomotorisk terapeut, cert. yoga & meditationslærer (DK), aku-pressur massør (USA), øre-akupunktør, TAO yoga instruktør (USA), Tai Chí samt natur-terapeut. Workshoppen er inkl. lækker vegetarisk frokost, te og frugt

699,00


Tilmeld dig her

 

paryoga med Lill-Britt


Søndag 12. juni 2022 15:00-17:00

Forkæl jeres parforhold og kom nærmere hinanden på en ny måde.
I paryoga berøres I både fysisk og mentalt, og sessionen vil bygge bro mellem jer, så I på en inspirerende måde lærer både jer selv og hinanden bedre at kende på et dybere nonverbalt plan.

I de støttende yogaøvelser skabes en positiv nærhed, som I kan tage med hjem og træne sammen. Der er både øvelser, hvor I er ved siden af hinanden, og øvelser, der praktiseres sammen.

Der vil blive skabt et rum til at give plads til hinanden samt til at øge healing og harmoni. I tilmelder blot en gang, prisen er for jer begge.

499,00


Tilmeld dig her

 

Rosacea – du har selv nøglen


mandag den 20. juni 2022 kl. 18:30-21:00

Rosacea er en kronisk inflammatorisk hudlidelse, der er lokaliseret i ansigtet. Det er en autoimmun lidelse, der rammer ca. 5% af befolkningen. Flere studier har vist, at rosacea har negativ effekt på livskvaliteten, og påvirker humøret hos de fleste, der rammes af sygdommen.
Har du rosacea, og har du prøvet et utal af forskellige cremer uden effekt? Har du forgæves søgt på internettet for at finde løsningen, der kan virke for dig – men uden held?

Så giv ikke op endnu. Vi holder en temaaften i AYA House med Carina Kock, der har specialiseret sig i rosacea. Det handler om at finde de helt underliggende årsager til, at rosacea er brudt ud. Det handler bl.a om gener, biokemi og livsstil. Har du lyst til at få inspiration til, hvordan du kan stoppe den negative spiral, og få dit ansigt tilbage, så kom og vær med på denne spændende aften. Carina Kock er ernæringsterapeut, og har konsultationer i AYA House og online.

375,00


Tilmeld dig her

 

kundalini workshop med Lila Lutz


Søndag 21. august 2022 11.00-17.00

Tag en dag ud af kalderen til fordybelse, ro og ny inspiration sammen med skønne Lila på AYA House. En smuk dag med fokus på Kundalini yoga, mantrameditation, aromaterapi og krystal syngeskåle healing, der forbinder dig dybere til dine sanser og til den stilhed, der allerede bor i dine celler.

Lila guider dynamisk Kundalini Flow om formiddagen og mere blidt og yinorienteret yoga, aromaterapi og mantrameditaion efter frokost. Der vil være fokus på at gå dybere i forskellige Kundalini teknikker, samt begrebet Sunia, kunsten at lytte.

En hel dag til at afbalancere krop og sind i et samspil mellem musik, lyd, duft og bevægelse, der frigør blokeret energi og styrker din livskraft.

Workshoppen er inkl. sund frokost, te og snacks.

899,00


Tilmeld dig her

 

Endometriose – en lidelse med flere spørgsmål end svar


mandag den 22. august 2022 kl. 18:30-21:00

Endometriose kan være årsag til både fertilitetsproblemer og stærke smerter. På trods af mange års forskning, er det desværre stadig et mysterium, hvorfor nogle kvinder udvikler sygdommen, der kan have gennemgribende konsekvenser for livskvaliteten.
I løbet af denne temaaften, vil du få et overblik over, hvilke mekanismer, der især er med til at påvirke immunforsvaret, og ad den vej forværre eller fastholde symptomer på endometriose. Kort sagt, så får du forklaringer på en lidelse, der ikke findes én samlet forklaring på.

Du får en palet af muligheder, du kan bruge til at styre dig selv i en ny retning med mere livskvalitet. Efter denne temaaften, vil du formentlig se endometriose i et nyt lys. Carina Kock er ernæringsterapeut, og har konsultationer i AYA House og online. Carina skrev i 2011 speciale omkring endometriose, og har siden hjulpet mange kvinder ved hjælp af ernæring og livsstil. Læs mere her.

375,00


Tilmeld dig her

 

hjem til dig selv med katrine Enemark


fredag 26. august 2022 18.00-21.00

Vil du gerne endnu mere hjem til dig selv, til dit sande kærlige væsen?
Fylder frygt, bekymringer, tankemylder, stress eller mindreværd mere end kærlighed og tillid? Så kan du have glæde af denne workshop.

Vi er alle født med evnen til at mærke vores følelser og behov. Alligevel er der rigtig mange af os, der ender med udfordringer i forhold til at sætte grænser, give os selv kærlighed og/eller tage os selv seriøst. Vi har alle brug for at være en del af et fællesskab. Dette kan i nogle tilfælde betyde, at vi kommer til at yde mere end vi egentlig har lyst til, i angst for at miste eller blive alene.

Grænsen mellem at samarbejde og være en del af et fællesskab uden at yde mere end vi egentlig har lyst til, er derfor hårfin. Det kræver høj grad af integritet at turde sige ja til sig selv.

På denne workshop vil vi i en atmosfære af kærligt nærvær, arbejde med ovenstående. Vi vil dykke ind i det fra et teoretisk perspektiv, men også i høj grad skabe rum til følelserne og de kropslige reaktioner der kan få mulighed for at forløses undervejs. Vi vil bruge metoder som meditation, deling, åndedræts- og kropsterapi og healing via berøring.

550,00


Tilmeld dig her

 

VEJRTRÆKNINGEN – WORKSHOP MED SIMON KROHN


Lørdag 10. SEPTEMBER 2022 10:30-16:30

Du trækker vejret cirka 17.000 gange om dagen, og hver eneste vejrtrækning påvirker, hvordan du har det. Hvis din vejrtrækning er anspændt, kan det således holde dig fanget i en tilstand af uro, og omvendt kan vejrtrækningen føre til tilstande af dyb fred og harmoni. Derfor har vejrtrækningen altid spillet en vigtig rolle i yogatraditionen.

Simon Krohn har arbejdet med vejrtrækningen i 25 år og har netop skrevet en bog om emnet. På workshoppen deler han sine greatest hits af teknikker til at skabe indre fred og harmoni gennem vejrtrækningen. Vi skal altså ikke blot forstå vejrtrækningens potentiale, vi skal også opleve det i egen krop.

I løbet af workshoppen skal vi afprøve forskellige måder at arbejde med vejrtrækningen, mens vi dyrker yoga, og vi skal lave en række klassiske vejrtrækningsteknikker. Selvom vi skal lave en del yoga, behøver du hverken at være smidig eller hjemmevant med yoga. Du skal bare have en vejrtrækning og have lyst til at lære den bedre at kende. Der serveres sund frokost, snacks og te

799,00


Tilmeld dig her

 

Meditation & følelsernes forvandling


24.-25. september 2022 11.00-17.30 + 11.00-14.00

Meditations- og fordybelsesweekend med forfatter og meditationslærer Svend Trier

I denne weekend vil have fokus på, hvorledes meditation og nærværstræning kan skabe et rum for transformation af vanskelige følelser. Vi vil beskæftige os med flere forskellige strategier til at arbejde med følelser og med egoet, og se hvorledes udfordringer, kriser og tilsyneladende hindringer på ens vej kan være døren ind til større visdom, indsigt og medfølelse.

Kurset er en lejlighed til at gå dybere i sin meditations- eller mindfulnesspraksis, og vil give dig nogle værdifulde og meget virkningsfulde redskaber til indre forvandling – redskaber som du kan have glæde af resten af dit liv.
Der vi bliver serveret the og vegetarisk frokost begge dage.

1195,00


Tilmeld dig her

 

Hvor anti-inflammatorisk er du?


mandag den 26. september 2022 kl. 19:00-21:00

Vidste du, at den samme kostplan ikke virker lige antiinflammatorisk for os alle?
Dysfunktioner i immunforsvaret, fordøjelsen eller hormonsystemet er alt sammen med til at bestemme, hvad og hvor meget, der skal til, for at livsstil og kostvalg har antiinflammatoriske effekt. Derfor er det nødvendigt, at du tager udgangspunkt i dig selv, når du vil blive mere antiinflammatorisk.

Ernæringsterapeut Carina Kock holder endnu en spændende temaaften i AYA House, og giver dig et samlet overblik over, hvad du kan være opmærksom på, når du vil spise og leve antiinflammatorisk. Kom med og hør mere om, hvorfor en helt individuel tilgang til kroppens inflammationer er nødvendig. Og bliv klogere på, hvordan du kan komme godt fra start med din antiinflammatoriske livsstil. Carina Kock er ernæringsterapeut, og har konsultationer i AYA House og online.

275,00


Tilmeld dig her

 

AROMAYOGA MED LILA LUTZ


lørdag den 15. oktober 2022 14.00-17.00

Dette er Lilas populære workshop med aromaterapi, yoga & lyd healing.

Nogle smukke timer med Yoga, Mantrameditation, Aromaterapi og Krystal Syngeskåle Healing, der forbinder dig dybere til dine sanser og til den stilhed der allerede bor i dine celler. Lila guider blid Kundalini Flow og Yin Yoga, og bringer aromaterapien med ind i yogabevægelsene og åndedrættet, så virkningen af planterne og blomsternes duft, afbalancerer og støtter kroppen, imens vi bevæger os.

Der bliver brugt rene æteriske øko olier fra DoTerra, som du vil nyde at massere dig ind i. Vi bevæger os ind i en øget opmærksomhed på at afbalancere krop og sind. Et samspil mellem musik, lyd, duft og bevægelse, der frigør blokeret energi og styrker din livskraft.
Der vi bliver serveret the og lidt snacks.

599,00


Tilmeld dig her

 

indre barn healing med katrine Enemark


Lørdag 19. november 2022 12.00-17.00

Det sårede indre barn er det barn, der ikke er blevet respekteret, værdsat, set og hørt som lille. Det barn, der er blevet påduttet, at det skal være på en bestemt måde eller fået en opfattelse af at dets følelser, behov og grænser er forkerte og ikke er værd at lytte til. Det barn lider og kæmper ofte med angst, ensomhed og skam. Det kender ikke længere til sin egen værdi.
Flere og flere mennesker ønsker at genetablere kontakten med deres indre barn. At kunne omfavne og elske barnet og samtidig kunne adskille sig fra dets reaktioner og emotioner. Dvs. at kunne være til stede som “Den gode og omsorgsfulde voksne”, så barnet igen kan føle sig sikker og værdsat. De fleste voksne har prøvet at reagere uhensigtsmæssigt på konflikter, kritik og andre problemer! Når det indre barn ikke er blevet mødt i sine følelser, vil disse følelser ligge som uforløste blå mærker der igen og igen aktiveres og skaber smerte, skam og ikke mindst uhensigtsmæssige reaktioner. Vi er alle født med evnen til at mærke vores følelser og behov – måske er det igen tid til at skabe kontakt til dit indre barn, værdsætte og møde det med kærlighed…

På denne workshop vil vi i en atmosfære af kærligt nærvær, arbejde med ovenstående. Vi vil dykke ind i det fra et teoretisk perspektiv, men også i høj grad skabe rum til følelserne og de kropslige reaktioner der kan få mulighed for at forløses undervejs. Vi vil bruge metoder som deling, meditation og åndedrætsterapi.

875,00


Tilmeld dig her

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig AYA HOUSE nyhedsbrev her