Handels- & abonnementsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af:

AYA House ApS
Danstruplund 27G, 1 sal.
3480 Fredensborg
Telefon: +45 25944480
E-mail: info@ayahouse.dk
Web: www.ayahouse.dk
CVR.nr.: 41723378

Produkterne bliver leveret som fysiske hold, kurser, uddannelser eller arrangementer ved kontantsalg eller abonnementssalg. Produkterne kan købes med både VISA, MasterCard og MobilePay.

Alle priser er i danske kroner inkl. moms.

OPSIGELSE AF MEDLEMSKAB

Opsigelsesfristen for medlemskaber er løbende måned + 1 måned. Bliver du eksempelvis opkrævet den 20. oktober, og opsiger dit medlemskab den 8. oktober, får du den sidste opkrævning fra os den 20. oktober og kan træne frem til den 20. november.

BEROSÆTTELSE AF MEDLEMSKAB

Det er muligt at berosætte sit medlemsskab i op til 4 uger årligt. Ønsker du dette, så skriv venligst en mail til info@ayahouse.dk med info om, hvilken periode du ønsker dette.

ANNULLERING, AFBUD ELLER SYGDOM

Tilmelding til uddannelser, kurser, workshops, events og retreats er bindende og betalingen kan ikke refunderes. Skulle du blive forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads til en anden – dette gælder dog ikke for uddannelser hvis uddannelsen allerede er startet. Er dette tilfældet skal du kontakte os på mail: reception@ayahouse.dk. Hvis AYA House aflyser uddannelser, kurser, workshops, events og retreats får du det fulde beløb refunderet.

RETURRET

Der er 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på info@ayahouse.dk og du vil få alle pengene tilbage.

FERIE

AYA House holder ferielukket i ugerne 29 + 30.

RETTIGHEDER

Alle rettigheder til uddannelser, kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører AYA House ApS.

PRIVATLIVSPOLITIK

Læs mere om vores privatlivspolitik her >>