Blog

 

Gluteus maximus – Kroppens kraftcenter

Ronnie Rasmussen

Den store ballemuskel ”gluteus maximus” på fagsprog er uden tvivl en af de vigtigste muskler, hvis du vil optimere dine sportslige præstationer og undgå skader. Desværre er de også de mest forsømte med hensyn til manglende aktivering og styrke.

BLIV GODE VENNER MED DINE TARMBAKTERIER

Carina Kock

Undervurder ikke betydningen af at passe på dine tarmbakterier. Tarmen indeholder omkring 100 billioner (tusinde milliarder) bakterier, der tilsammen har en vægt på omkring 1,5 kg. Dette fantastiske samfund af mikroorganismer udgør 90% af cellerne i din krop. Det er faktisk kun 10% af cellerne i kroppen, der er dine egne.

Overgangsalder – oplev de indre 3 skatte

Sanne Bjørn

Ifølge statistikkerne giver overgangsalderen gener og ubehag hos ca. 50% af danske kvinder, dog i forskellige grader.

TRAUMER SÆTTER SPOR I KROP OG PSYKE

Katrine Nini Enemark

Et traume er meget andet end en trafikulykke eller et overfald. Oplevelser, der kan være traumatiserende, spænder bredt fra mobning, alkoholiserede forældre, vold, tab, svigt, ulykker, seksuelle krænkelser og overfald, og som vil påvirke os forskelligt afhængigt af vores alder, livsomstændigheder mm.

Kender du kroppens vigtigste muskel?

Ronnie Rasmussen

Psoas er en interessant muskel, faktisk kan man sige, den er kroppens vigtigste muskel, som både kan være din bedste ven eller værste fjende.

Find dit åndehul i sorgen

Anja Enggren

Vi har alle brug for åndehuller til at fylde vores ressourcer op, og når du står i en yderst belastende livssituation som pårørende eller efterladt, har du ekstra brug for et frikvarter

Hvert åndedræt fortæller om dig

Katrine Nini Enemark

Alt hvad vi oplever, sætter spor i os som mennesker! Spor i kroppen, spor i tankerne og spor i sindet. Spor som påvirker din væren og din ageren.

De 4 højeste mål i livet

Maria Juhl

Ved du hvad de fire højeste mål for menneskelivet er, og lever du efter dem? Hvis dit helbred eller din livsenergi skranter, så læs med her!