OM AYA HOUSE

Velkommen til AYA House – et holistisk sundhedshus midt i den smukkeste natur i Nordsjælland, hvor livsglæde, sundhed og balance kan blomstre.

AYA COMMUNITY

Som medlem i AYA House får du foruden ubegrænset træning på alle vores mange ugentlige hold også adgang til følgende:

  • Adgang til særlige pop-up klasser med gæstelærere
  • Invitation til vores eksklusive medlemsevents to gange årligt
  • Adgang til online træning via livestreaming og video
  • Rabatter på udvalgte varer og events

I AYA House mødes vi i nærvær og fællesskab, uanset om det er til undervisning, spændende events, i behandlerlokalet eller over en kop te eller kaffe i caféen.

AYA

HVAD BETYDER AYA?

AWARENESS - står for at være bevidst og opmærksom på en åben og ikke-dømmende måde.
YOGA - betyder at forene og skabe harmoni mellem kroppen og sindet.
AWAKENING - står for at vågne op til vores sande indre natur.

Vi ønsker med disse dybe ord og koncepter at sætte barren højt for, at huset må facilitere stor healing, sundhed og livsglæde for mange.

VORES VÆRDIER

NÆRVÆR - vi bestræber os på at være opmærksomme og nærværende i mødet med os selv og andre og i vores tanker, tale og handlinger i det daglige.
SANDHED - vi arbejder og kommunikerer med størst mulig autencitet, transparens og ærlighed båret af en intention om at være til gavn for andre.
KVALITET - vi tilstræber at det vi laver sker med den højest mulige kvalitet for øje, så det resultat der måtte komme ud af det har samme høje kvalitet.

Personale

AYA House eksisterer kun i kraft af det community af medlemmer, undervisere, behandlere og personale vi er. Læs mere her om hvem der er det faste team bag AYA House.

Lokale 2

Leje af lokaler

Vi tilbyder både udlejning af vores flotte yogasal på 114 kvm og i tillæg til dette vi har også mange forskellige behandlerrum som vi lejer ud. Læs mere her eller kontakt os for yderligere information.

Blog

Lad dig dig inspirere her i vores blog omkring sundhed på forskellige måder. Du kan læse om bla. stress, søvn, kost og livstil.