Kristina Sommer

Psykomotorisk Terapeut

Kristina har en professionsbachelor i Psykomotorisk Terapi ved Københavns Professionshøjskole. Hun har adskillige års erfaring fra kropsligt, terapeutisk og pædagogisk arbejde med børn og voksne. Når hun ikke er i klinikken, arbejder hun som psykomotorisk konsulent for sygemeldte borgere hos Falck Healthcare.

Kristinas faglige kerneområder er:

 • Afspænding – Behandling af spændinger samt øvelser til mental og kropslig uro.
 • Stress / Angst – Regulering af nervesystemet og håndtering af stress og angst.
 • Sundhed – Vejledning ift. kost, bevægelse og søvn for bedre trivsel i krop og sind.

Du kan læse mere om Kristinas psykomotoriske arbejde og sundhedsfremmende forløb på hjemmesiden: kristina-sommer.dk samt på Instagram: apropos_livet og Facebook: Psykomotorisk terapi – Apropos livet.

På hjemmesiden finder du også priser og adgang til online booking:

Kristina Sommer: Sundhed og indre ro
I samarbejde med Falck Healthcare.

Som psykomotorisk terapeut arbejder jeg med flere aspekter af vores sundhed: Det psykiske, det motoriske/fysiske og det sociale. Jeg lægger vægt på at skabe et tillidsfuldt rum, hvor du bliver mødt med anerkendelse, og hvor der er fokus på dine styrker, så du kan føle dig tryg.

Et Krop-Sind forløb kan være givende for dig, der f.eks. ønsker at

 • få det godt både i krop og i sind
 • få ro i din krop og dine tanker
 • få lettere ved at falde i søvn
 • lære at lytte til og forstå din krops signaler
 • styrke dine relationer og evne til at kommunikere og sætte grænser
 • lære at bevare roen, når du føler dig presset
 • blive tryg i dig selv og blandt andre
 • mærke større lyst og mod på livet

Fokus er at skabe ro i nervesystemet og at finde frem til dine ressourcer, så du kan mestre de udfordringer, du møder i livet. En session kan indeholde én eller flere af nedenstående dele afhængigt af, hvad der giver mest mening for dig:

Samtale
Vores samtaler kan være korte og informerende, vejledende og motiverende eller dybere psykoterapeutiske dialoger. I samtalerne kan du bl.a. få viden om, hvordan et nervesystem på overarbejde fungerer og teknikker til at finde ro, så du kan opnå en bedre indre balance og mere overskud i hverdagen. Du kan også få personlig coaching og vejledning i, hvordan du kan ændre på din vægt eller forbedre din kondition. Måske er du generet af smerter, eller måske ønsker du at øge kvaliteten af din søvn. Du kan læse mere om dette på hjemmesiden under sundhedsforløbet Sundhed i Centrum.

Øvelser
Du vil ofte få en øvelse, som du kan træne derhjemme. Måske har du brug for en teknik til at skærme dine sanser fra indtryk, så du kan regulere dit nervesystem. Eller det kan være, du har behov for mobiliserende udstræk eller stabiliserende øvelser, der kan øge din smidighed eller mindske ubehag og smerter. Gennem vejrtrækningsøvelser og træning af din opmærksomhed og din kropsbevidsthed har vi fokus på at genfinde balancen i både din krop og i dit sind.

Behandling
Behandlinger foregår oftest på briks, hvor du er iklædt dit mest behagelige tøj. Du vil blive hjulpet til at slippe uhensigtsmæssige spændinger og guidet til at lægge dine tanker fra dig, åbne op for sanserne og lade roen brede sig. En blid og nænsom kropsbehandling, der regulerer nervesystemet og fremmer oplevelsen af samling og at finde hjem i sig selv. Jeg tilbyder også afspændingsmassage for ryg, skuldre og nakke.

Overvejer du, om et Krop-Sind forløb er noget for dig? Send mig en sms, så finder vi en tid til en kort indledende samtale. Det er naturligvis gratis og helt uforpligtende.

Jeg er i AYA House om torsdagen og kan kontaktes alle dage pr. sms på mobil 40 10 04 24.

Psykomotorisk Terapi v/Kristina Sommer
CVR 38974831