METTE RIIS

Spirituel healer & Specialist i æteriske olier

Spiritualiteten er med i alt hvad Mette gør. Hun holder rum, mærker og ser mennesker meget tydeligt, har et stærkt klarsyn og kontakt til sin intuition og lader sig guide gennem kanalen til den åndelige verden. Mettes kald er at hjælpe mennesker med at finde ro, forløse traumer og finde ind til deres kerne.

Mette guider desuden klienter i brugen af terapeutiske æteriske olier fra dōTERRA, som hun også bruger i sine healingsessioner. Olierne er en fin støtte til healingen og kan hjælpe til bedre søvn, ro i kroppen, fornyet energi og et stærkt fundament.

Spirituel Healing
Healing er en meget afslappende behandling, der har positive effekter på det fysiske og psykiske helbred. Healingen er beroligende for dit nervesystem og kan afhjælpe ubalancer i krop og sind, løsne op for blokeringer og skabe energigennemstrømning.

Mette arbejder intuitivt og lader healingen søger derhen hvor kroppen og systemet har brug for det. En meget virkningsfuld, men samtidig blid behandling, der intet kræver af dig.

Efter healingen afsluttes med en samtale, hvor Mette videregiver de indsigter, der er kommet frem under sessionen.

Mette er i AYA House hver fredag.

Pris:
60 min. healing: 700 kr.
Forløb 4 x healing: 2.500 kr. (spar 300 kr.)

Æteriske olier fra dōTERRA
Er du nysgerrig på æteriske olier af allerhøjeste kvalitet, så har du mulighed for at booke en 45 min. 1:1 samtale med Mette, hvor du bliver guidet til at finde de olier, der kan støtte dig allerbedst i dine behov.

Du har mulighed for at få 2 olieprøver med hjem og bestiller du et startsæt igennem Mette, opnår du en fast rabat på 25%.

Pris:
45 min. oliesamtale: Gratis