Indlæser Begivenheder

Lærerigt, humoristisk og spændende foredrag med kropssprogsekspert Pernille Slot

Vi ved godt alle sammen, at ansigtet og kroppen fortæller mere end ord!

Vidste du også, at over 90 procent af det, vi kommunikerer, modtager og afsender vi igennem vores ansigtsudtryk og kropssprog?

Og det er inden logik, sprog og rationale blive slået til!

Gad du også godt at vide, hvad vores ansigtsudtryk og kropssprog helt præcist fortæller?

Så er dette foredrag lige noget for dig

Det får du ud af foredraget

Med dette foredrag kommer du med bag om facaden på, hvordan vores ansigtsudtryk og kropssprog egentlig fungerer. Hvad er det, vi reagerer på, og hvorfor reagerer vi, som vi gør.

Vi har vidst i mange år, at vi får bedre resultater og større succes, hvis vi er gode til at læse andre mennesker. Når du ved, hvad du skal kigge efter, er det lettere at fange de signaler, der rent faktisk betyder noget, og som er relevante for lige præcis dig i den sag, du står i.

Pernille Slot er en af landets bedste og mest erfarne formidlere inden for nonverbale signaler. Hun har i årevis undervist ledere, sælgere og HR folk fra nogle af Nordens største virksomheder i, hvordan de med succes kan lytte til de signaler, der kommer fra ansigtsudtryk og kropssprog, inden ordene kommer.

I det foredraget vil du bl.a. få indblik i:
Hvorfor vi gør, som vi gør
Hvad ansigtet sladrer om
Hvorfor fødderne fortæller sandheden
Hvordan du kan gøre et godt indtryk … helt uden ord!
Pernille Slot er kendt for at formidle kompliceret stof på en jordnær, humoristisk og morsom måde, så du får mod på at gå ud og bruge de helt enkle og let anvendelige tips og tricks, du med garanti får med hjem fra dette foredrag.

Hun tager udgangspunkt i de signaler, der er i rummet, så vær klar til at blive klogere på dig selv … og dine medkursister, kollegaer og andre omkring dig.

Tilmeld dig her

Go to Top