Indlæser Begivenheder

Du er allerede Helom at møde sig selv. Igen

Når vi giver slip på trangen til at forstå, giver vi slip på egoets behov for kontrol.

Det er her vi møder os selv. Vores oprindelige blidhed. Og bevidsthed.

Og traumer opløses.

Det er i nuet vi opløser traumer fra fortiden.

Det er her vi opdager, at vi allerede ER hele mennesker.

Blot fordi du er DIG.

Bevidst nærvær i nuet healer vores traumer fra fortiden.

Traumer sætter spor i kroppen og nervesystemet. Traumer hører også altid fortiden til.

Altså noget der ér sket.

Nogle gange for lang tid siden og andre gange for ikke så længe siden. Men altid i fortiden.

Og kroppen husker.

Mange tror, at når vi arbejder med traumer – så skal vi “tilbage til traumet”. Til den gang.

Det skal vi ikke. Det kan vi ikke. Traumet hører fortiden til. Som en oplevede oplevelse. Fortiden kan vi ikke ændre på.

Men, dét vi kan ændre på, er den fastlåste energi, som sidder fast i kroppen og nervesystemet.

Vi kan ændre på, hvordan vi er med det. I nuet.

Indhold og form for aftenen

Gennem interview ved journalist Bodil Dam vil traumehelings terapeut Jette Axelsen med hendes indblik og særlige tilgang – dele og guide deltagerne igennem en nærværende og kærlig aften – hvor til tider et tungt emne som traumer – vil være i fokus. Men også hvordan vi opløser traumer og gør os fri af fastlåste uhensigtsmæssige mønstre. Og finder tilbage til det sted i os, hvor vi føler os frie – hvor vi kan ånde frit igen – og komme mere til stede i os selv og med omverden. Der hvor vores oprindelige blidhed bor.

Vi vil blandt tale om, hvad er et traume? Har alle traumer? Hvordan påvirker det os som menneske – og vores måde at møde verden på? Hvad betyder det at kroppen husker? Kan traumer heles? Og hvordan?

Det vil være en aften med plads til dialog og spørgsmål.  Cases og fortællinger fra den virkelige verden. Faglig indsigt og udsigt. Og en guidet meditation v/ Jette.

Om Jette

Jette har mere end 30 års erfaring i arbejdet med mennesker og traumer. Som traume- og psykoterapeut arbejder hun ud fra, at kroppen, sindet og sjælen hører sammen og benytter sig både af samtale, kropslige øvelser, healing, intuition og meditation. Jette arbejder også som meditationsmentor for virksomheder, private og for grupper. Desuden afholder hun retreats flere gange årligt i Andalusien og i Danmark.

Omdrejningspunktet for hele Jettes virke er, hvordan vi som mennesker kan opnå mere livfuldhed, kærlighed og glæde til os selv og til livet omkring os ved at arbejde med vores indre styrker, ressourcer og potentialer, som vi alle bærer med os fra fødslen.

Tilmeld dig her

Go to Top