Indlæser Begivenheder

Marie er en buddhistisk lærer som gennem de sidste 15 år har arbejdet med meditation, stilhed, mental træning og mindfulness. Hun underviser i ind – og udland og gennem årene har hun vejledt og assisteret tusindvis af mennesker.

Maries arbejde handler om at skabe velvære, sindsro og bevidsthed. Maries uddannelsesmæssige baggrund er fra Københavns Universitet og Katmandu Universitet. Derudover har hun gennem flere år fordybet sig i meditation og mindfulness på forskellige skoler og centre rundt omkring i verden.

Hun er en del af det globale buddhistiske Shambhala netværk, hvis vision er at vække visdom og medfølelse i det moderne samfund og inspirere til bæredygtighed, venlighed og tapperhed i os selv og verden omkring.

I løbet af aftenen vil Marie blandt andet fortælle om sin rejse fra professionel basketball spiller og politibetjent til livet som buddhist i en moderne tid. Marie vil tale om at leve frygtløs, at bidrage til det gode i alle mennesker samt give sit bud på hvordan vi kan finde ro i en travl verden.

Marie har udgivet tre bøger:
– ‘Et års buddhistiske belæringer’ (Grønningens Forlag, 2020)
– ‘Se tigeren i øjnene’ (Politikens Forlag, 2021)
– ‘Et glas mælk og en banan’ (Grønningens Forlag, 2022)

Tilmeld dig her

Go to Top