Indlæser Begivenheder

Så er det tid til at dyrke og styrke vores AYA fællesskab. Vi ses ofte til yoga, outdoor og dans, men det er ikke så tit, at vi mødes for at nyde hinandens nærvær med et godt måltid mad og et par fantastiske sange, og måske endda en særlig sang lavet til vores AYA House.

Kan du lide at synge og har du lyst til at deltage og hygge med nogle af de andre AYA medlemmer? Så er dette en aften for dig.
Vi ved alle at der kan opstå magi i AYA House og det garanterer vi også vil ske denne aften.

Alle stemmer er velkomne, du skal ikke kunne synge eller have erfaring med det – du er velkommen som du er, vi støtter hinanden!

Kom med hele dig, præcis som du er og mærk den gode energi, læn dig ind i fællesskabet og lad musikken og alt det andet nære din krop og sjæl. Vi glæder os til at se dig og synge med dig.
Du er også velkommen hvis du ikke er AYA medlem men nysgerrig og har lyst til en aften med sang og fællesskab.

Aftenen vil blive ledet af Katrine Enemark, som er partner i AYA House og samtidig tilbyder terapeutiske samtaler, åndedrætsterapi samt laver gospel events til virksomheder og private arrangementer. Hun leder gospelkoret Heart & Soul Gospel som har optrådt i AYA House ved deres årlige julemarked.

VELMØDT!
Team AYA
Katrine Enemark

Tilmeld dig her

Go to Top