Indlæser Begivenheder

Kom til en medlemsaften med Happy Heart og oplev hvad dufte kan gøre for dig.

Happy Heart er meget mere end skønne dufte. Happy Heart er energi, sanselighed og nydelse på flaske. Aromaterapeutiske duftkompositioner fra naturen, der renser og løfter energien i rum og i dig (www.happyheartthecompany.com).

Dufte bringer dig til stede, og du kan derfor bruge dufte som genvej til at mærke, hvad du har brug for – og endda bruge naturlige dufte til at hjælpe dig, da de har hver deres effekt.

På samme måde som musik, kan dufte åbne for en magisk verden. Som man stemmer et instrument til givne toner, kan du også ’stemme’ dit indre med dufte fra Happy Heart.

Happy Hearts produkter er dermed en ordløs støtte til at blive nærværende, og løfte energien og humøret, da hver duftkomposition kan støtte fremkaldelsen af forskellige indre stemninger.

Til dette pop-up event får du mulighed for at få en introduktion til Happy Hearts forskellige produkter og signaturdufte.

Via guidede meditationer og lidt bevægelse vil du mærke, hvad de forskellige dufte fremkalder i dig.
Du tages bl.a. igennem nogle af kroppens energicentre – også kaldet chakraer – da flere af Happy Hearts dufte knytter sig til understøttelse af specifikke chakraer.

Du vil også få helt konkret Inspiration til, hvordan du kan bruge Happy Heart i både hverdagen og i arbejdslivet – og få mulighed for at blive inspireret og stille spørgsmål.

Der vil være 20% rabat på alle produkter denne aften.

Vi glæder os til at se dig til en inspirerende og velduftende aften!

Tilmeld dig her

Go to Top