Indlæser Begivenheder

Vil du gerne endnu mere hjem til dig selv, til dit sande kærlige væsen?

Fylder frygt, bekymringer, tankemylder, stress eller mindreværd mere end kærlighed og tillid? Så kan du have glæde af denne workshop.

Vi er alle født med evnen til at mærke vores følelser og behov. Alligevel er der rigtig mange af os, der ender med udfordringer i forhold til at sætte grænser, give os selv kærlighed og/eller tage os selv seriøst. Vi har alle brug for at være en del af et fællesskab.

Dette kan i nogle tilfælde betyde, at vi kommer til at yde mere end vi egentlig har lyst til, i angst for at miste eller blive alene.

Grænsen mellem at samarbejde og være en del af et fællesskab uden at yde mere end vi egentlig har lyst til, er derfor hårfin. Det kræver høj grad af integritet at turde sige ja til sig selv.

På denne workshop vil vi i en atmosfære af kærligt nærvær, arbejde med ovenstående. Vi vil dykke ind i det fra et teoretisk perspektiv, men også i høj grad skabe rum til følelserne og de kropslige reaktioner der kan få mulighed for at forløses undervejs. Vi vil bruge metoder som meditation, deling, åndedræts- og kropsterapi og healing via berøring.

Tilmeld dig her

Go to Top