Indlæser Begivenheder

Vidste du, at den samme kostplan ikke virker lige antiinflammatorisk for os alle?

Dysfunktioner i immunforsvaret, fordøjelsen eller hormonsystemet er alt sammen med til at bestemme, hvad og hvor meget, der skal til, for at livsstil og kostvalg har antiinflammatoriske effekt. Derfor er det nødvendigt, at du tager udgangspunkt i dig selv, når du vil blive mere antiinflammatorisk.

Ernæringsterapeut Carina Kock holder endnu en spændende temaaften i AYA House, og giver dig et samlet overblik over, hvad du kan være opmærksom på, når du vil spise og leve antiinflammatorisk. Kom med og hør mere om, hvorfor en helt individuel tilgang til kroppens inflammationer er nødvendig. Og bliv klogere på, hvordan du kan komme godt fra start med din antiinflammatoriske livsstil.

Carina Kock er uddannet ernæringsterapeut og siden 2010 ejer af klinikken Spis dig rask og har konsultationer i AYA House og online. Ernæringsterapi er en veldokumenteret tilgang til komplekse eller kroniske lidelser. I sin praksis samarbejder Carina med sine klienter om at finde de grundlæggende årsager til kliniske ubalancer.

Tilmeld dig her

Go to Top