Indlæser Begivenheder

En gang imellem sker det for os alle. Det hele ramler, og følelserne er så voldsomme, at vi farer vild i dem. I sådanne situationer er det uvurderligt at vide, hvad vi kan gøre – både for os selv og for andre.

Yogatraditionens strategi går ud på at slutte fred med intensiteten. Det lyder jo meget fint, men hvad betyder det i praksis? Og hvad sker der, når idealerne møder virkeligheden, og yogien skal ”walk the talk”?

I tyve år har angst været en del af Simon Krohns liv. I dette underholdende foredrag fortæller han åbent om sine erfaringer med at bruge yogaens meditative teknikker til at være i stue med de voldsomme følelser – både når det lykkedes, og når det bestemt ikke lykkedes.

I løbet af foredraget vil Simon give smagsprøver på de teknikker, som har virket allerbedst for ham selv. Du behøver hverken døje med angst, dyrke yoga eller tro på reinkarnation for at få noget værdigfuldt med hjem.

Om Simon Krohn

Simon Krohn (f. 1975) er uddannet yogalærer og bor på Nørrebro i København. Som den første i landet blev han certificeret på det højeste niveau inden for Yoga Alliance. Han er cand.mag. i filosofi med fokus på indisk filosofi og studerede blandt andet et år på Banaras Hindu University i Indien. Simon er efteruddannet i kropsterapi og har deltaget i flere sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter både som testperson og som konsulent. Han har undervist yoga, meditation og vejrtrækning i mere end 20 år og er en landets mest efterspurgte yogalærere. Han er forfatter til bogen ”Nærmere noget” om filosofien bag yoga og til bogen ”Liv og luft”, som handler om vejrtrækningen.

Læs mere om Simon på: www.mindyourself.dk

 

Tilmeld dig her

 

Go to Top