Indlæser Begivenheder

Her kommer en kærlige invitation til at fylde dig selv op med kærlighed og omsorg. Nærer DIG, dit HJERTE, din SJÆL, DIN KROP.

Er du omsorgs mennesker, mor, mormor, søster, bedste veninde, den person som sørger for alle og alt? Husker du dig selv? Du er vigtig, at du nære dig selv er vigtig- for dig og dem omkring dig.

Sammen med rytmen af naturens overgang fra sommeren til efteråret bliver der mulighed for at slippe vores gamle overbevisninger og bekymringer. Komme i kontakt med din indre visdom og mærke efter, hvad du vil brug resten af tiden i 2022.

Natascha glæder sig at servere den lækreste kop kakao til dig. Kakao er en magisk plantemedicin, som støtter dig hele vejen igennem processen med at åbne dit hjerte. Kakaoen er økologisk og kommer fra Peru.

Hun skaber et kærligt, trygt og helende rum. Under ceremonien arbejder hun med forskellige elementer, såsom musik, aromaterapi, guidet meditationer, åndedrætsøvelser, dans, shamanistisk trommerejse, visualisering, journaling, visdomskort – alt afhængig energi den dag. Natascha er uddannet Ayurvedisk livsstil- og sundhedskonsulent, vølva, master i ritualer, yogalærer og har forskellige kropsterapi uddannelser.

Vi anbefaler behageligt tøj til ceremonien. Medbring gerne en flaske vand, notesbog og kuglepen.

Tilmeld dig her

Go to Top