Indlæser Begivenheder

Træd ind i en verden af mindfulness, meditation og personlig udvikling med dette spændende, nye event.

En alternativ titel som “Spiritualitet & Stilhed” afspejler også, hvad du kan forvente. Vi inviterer dig til at deltage i denne mulighed for at blive inspireret af Claus Juel Madsen, der har søgt efter vejen til indre ro og indsigt siden barnsben.

I løbet af aftenen vil Claus fortælle om og dele ud af sine erfaringer fra sin rejse ind i spiritualitetens og meditationens verden. Du vil høre om hans tidlige begyndelse, hans længsel efter svar og hans opdagelser på vejen til personlig indsigt. Claus vil også dele sine egne erfaringer og udfordringer med at balancere et til tider krævende liv og en travl hverdag.

Dette event er ikke kun en mulighed for at lytte, men også for at deltage aktivt. Der vil være enkle, korte guidede mindfulness meditationer, og du er velkommen til at stille spørgsmål og dele dine egne tanker og oplevelser.

Claus Juel Madsen er partner og direktør i AYA House og BodyMindCompany og certificeret mindfulness instruktør og coach. Han brænder for at hjælpe andre med at finde indre ro, glæde og indsigt.

Så sæt kryds i kalenderen og lad os sammen skabe et ’mindful moment’ i AYA House.

* Er du AYA House medlem er eventet gratis og skal tilmeldes via holdplanen her under den 9. november. *

Tilmeld dig her

Go to Top