AYA SCHOOL OF LIFE – stedet hvor læring og udvikling strækker sig gennem hele livet uanset alder. Udforsk og læs mere om vores uddannelser og kurser, som understøtter den evige rejse mod indsigt og transformation.

AYA MINDFULNESS UDDANNELSE

BLIV CERTIFICERET MINDFULNESS UNDERVISER & TRÆNER

Tag på en personlig og faglig rejse og få den nødvendige viden, indsigt og kompetencerne til at kunne fungere som professionel og certificeret mindfulness instruktør samtidig med at du selv får eller forankrer dig dybere i din egen meditations- og mindfulness praksis.

Har du et ønske om at være med til at bringe mindfulness og meditation ud til andre mennesker og understøtte dem i at håndtere hverdagens mange udfordringer med større overskud og ligevægt? Så er dette måske uddannelsen for dig.

SACRED BREATHWORK – EN REJSE MOD SELVOPDAGELSE OG INDRE VÆKST

AYA SACRED BREATHWORK
FOUNDATION

EN REJSE MOD SELVOPDAGELSE OG INDRE VÆKST

Denne fordybelsesrejse er designet til dig, der ønsker at dykke dybt ind i åndedrættets transformative kraft. Gennem intensiv praksis og teoretisk undervisning vil du lære at mestre åndedrætsteknikker, der fremmer fysisk, emotionel og spirituel heling.

Forløbet er for både nye og erfarne praktiserende inden for yoga og åndedrætsarbejde.

Åndedrættet fungerer som en bro mellem livets polariteter – fra nat til dag, sommer til vinter og liv til død. Det minder os om at modtage livets naturlige udfoldelse uden modstand og om at omfavne alle tings forbigående natur.

AYA YOGALÆRER UDDANNELSE

BLIV CERTIFICERET YOGALÆRER OG -UNDERVISER

Vores yogalærer uddannelsen giver dig mulighed for at fordybe dig i praksis og formidling af yoga med særligt fokus på den indre rejse.

Du vil få en grundig indføring i både dynamisk hatha yoga og blid yin yoga, så du kan undervise i begge dele og en kombination af de to. Derudover vil du etablere eller videreudvikle din egen meditationspraksis, så du kan undervise i meditation og mindful yoga ud fra en solid egen praksis og indsigt.

Underviserne og gæstelærerene på denne uddannelse er blandt nogle af Danmarks dygtigste yogalærere og -undervisere: Illona Marquard, Lars Dam Damkjær, Isa Raim, Simon Krohn & Camilla Juel Madsen.

AYA YIN YOGA
UDDANNELSE

BLIV CERTIFICERET YIN YOGA LÆRER

På Yin Yoga Foundation uddannelsen får du en indføring i Yin Yogaen, helt fra de grundlæggende principper med relevant anatomi og viden om bindevævet, til de mere subtile og meditative aspekter af praksissen, såsom brugen af åndedrættet som anker for opmærksomheden i stillingerne.

På vores uddannelse vil du få et solidt fundament, du kan arbejde videre med. Du får en grundig og grundlæggende viden, erfaring og indføring i Yin Yogaen, så du herfra kan vælge, hvordan du vil gøre den personlig. Måske har du allerede relevante kompetencer, som du kan integrere i din Yin-undervisning, men det er ikke nødvendigt. Den rene Yin Yoga uden tilsætninger er meget kraftfuld.

AYA ONLINE MINDFULNESS KURSUS

FÅ ØGET NÆRVÆR, OVERSKUD OG BALANCE I EN TRAVL OG PRESSET HVERDAG

Oplever du, ligesom mange andre, at det kan være svært at få hverdagen til at balancere? En hverdag med mange opgaver, arbejdspres og usikkerhed om fremtiden, som gør, at det at det at nå det hele og samtidig være nærværende, kan blive en udfordring?.

Dette online kursus kan hjælpe dig med til at øge dit nærvær overfor dine nærmeste og øvrige relationer, bevare ligevægten og overskuddet i pressede situationer samt styrke din evne til ikke at blive fanget i grublerier, bekymringer og uhensigtsmæssige tankemønstre.