AYA SCHOOL OF LIFE – stedet hvor læring og udvikling strækker sig gennem hele livet uanset alder. Udforsk og læs mere om vores uddannelser og kurser, som understøtter den evige rejse mod indsigt og transformation.

AYA MINDFULNESS INSTRUKTØR UDDANNELSE

BLIV CERTIFICERET MINDFULNESS UNDERVISER & TRÆNER

Tag på en personlig og faglig rejse og få den nødvendige viden, indsigt og kompetencerne til at kunne fungere som professionel og certificeret mindfulness instruktør samtidig med at du selv får eller forankrer dig dybere i din egen meditations- og mindfulness praksis.

Har du et ønske om at være med til at bringe mindfulness og meditation ud til andre mennesker og understøtte dem i at håndtere hverdagens mange udfordringer med større overskud og ligevægt? Så er dette måske uddannelsen for dig.

AYA YOGALÆRER UDDANNELSE

BLIV CERTIFICERET YOGALÆRER OG -UNDERVISER

Vores yogalærer uddannelsen giver dig mulighed for at fordybe dig i praksis og formidling af yoga med særligt fokus på den indre rejse.

Du vil få en grundig indføring i både dynamisk hatha yoga og blid yin yoga, så du kan undervise i begge dele og en kombination af de to. Derudover vil du etablere eller videreudvikle din egen meditationspraksis, så du kan undervise i meditation og mindful yoga ud fra en solid egen praksis og indsigt.

Underviserne og gæstelærerene på denne uddannelse er blandt nogle af Danmarks dygtigste yogalærere og -undervisere: Illona Marquard, Lars Dam Damkjær, Isa Raim, Simon Krohn & Camilla Juel Madsen.

AYA ONLINE MINDFULNESS KURSUS

FÅ ØGET NÆRVÆR, OVERSKUD OG BALANCE I EN TRAVL OG PRESSET HVERDAG

Oplever du, ligesom mange andre, at det kan være svært at få hverdagen til at balancere? En hverdag med mange opgaver, arbejdspres og usikkerhed om fremtiden, som gør, at det at det at nå det hele og samtidig være nærværende, kan blive en udfordring?.

Dette online kursus kan hjælpe dig med til at øge dit nærvær overfor dine nærmeste og øvrige relationer, bevare ligevægten og overskuddet i pressede situationer samt styrke din evne til ikke at blive fanget i grublerier, bekymringer og uhensigtsmæssige tankemønstre.