Therese Ejerskov

Autoriseret Psykolog

Har det været en udfordring at nå her til?

Tog det tid, før du indså, at du faktisk havde brug for hjælp fra et andet menneske? Erkendelsen er 1. skridt.

Oplever du, at det er en jungle at finde en psykolog, du finder tillidsvækkende, empatisk og kompetent? At finde en psykolog er 2. skridt.

Hvor står du ift. at tage kontakt til en psykolog? At tage kontakt er 3. skridt.

Tre skridt der, for de fleste, er svære at tage. Måske fordi du ikke har det store kendskab til psykologer eller terapeutiske metoder? Måske også fordi du har det psykisk dårligt og kæmper med at komme igennem hverdagen?

Nu er du her, forhåbentligt klar til at tage dit 3. skridt og her opleve, at det var alle anstrengelserne værd.

Therese Ejerskov er uddannet psykolog ved Københavns Universitet i 2007 og autoriseret af Psykolognævnet.

Udgangspunktet, for et terapeutisk forløb med Therese, er et samarbejde mellem dig og hende, som skabes gennem en tryg alliance baseret på tillid, respekt, empati, omsorg og åbenhed. Det trygge rum, der opstår heraf, er altafgørende for din psykologiske helingsproces. En proces hvor dine nuværende tankegange og mønstre udfordres, hvilket fører til selvindsigt og forandring, som vil give dig både forløsning og fornyet energi.

Therese er specialist i psykoterapi med voksne og har specialiseret sig i Kognitiv Terapi og behandling af angstlidelser, OCD behandling, depressions behandling, stress behandling, behandling af lavt selvværd og krisebehandling.

Therese arbejder med børn, unge og voksne, og tilbyder supervision af psykologer og andre faggrupper. Hun holder sig løbende opdateret indenfor den nyeste forskning og videreuddanner sig for at opretholde sin høje faglighed.

Therese startede sit arbejdsliv i et større privatejet kognitivt psykologcenter i København, hvor hun var i 6 år. Herefter har Therese arbejdet i psykiatrien på Frederiksberg, før hun tog beslutningen om at starte sin egen psykologpraksis.