Indlæser Begivenheder

Vi fortsætter med at tilbyde dette populære Meditation & Mindfulness forløb for 8. gang til både AYA medlemmer og ikke-medlemmer.

Mindfulness og meditation strækker sig langt ud over blot at være en strategi til at håndtere vanskelige situationer i en presset hverdag. Det er en måde at dyrke et mere afbalanceret forhold til både sig selv og omverdenen.

At træne sindet er lige så vigtigt som at træne kroppen. Ved at deltage i dette forløb og arbejde med dit sind, din bevidsthed og opmærksomhed gennem 8 uger, får du muligheden for at opdage, hvordan mindfulness og meditation kan skabe større overskud og indre balance i dit liv.

Hvis du ønsker at lære at meditere, styrke din evne til fokus og nærvær samt opnå mere ro og balance i hverdagen, kunne dette 8-ugers forløb (8 x 2 ugentlige timer) være noget for dig.

Et omfattende antal undersøgelser og forskningsresultater peger på, at mindfulness og meditation har en positiv effekt på flere områder, som kan være til hjælp i hverdagen. Dette inkluderer blandt andet styrket indre balance, forøget fokus og nærvær i en hverdag, der ellers er præget af mange opgaver, arbejdspres, tankemylder samt usikkerhed og bekymringer om fremtiden.

Dit udbytte af dette 8-ugers forløb med 2 timers fysisk undervisning om ugen inkluderer:

⭐️ Ugentlige guidede meditationer i AYA House sammen med andre på dit hold.

⭐️ Gratis adgang til vores 8-ugers online mindfulness-kursus, som støtter det, du lærer, når vi mødes.

⭐️ Viden og indsigt i specifikke elementer af mindfulness og meditation hver uge.

⭐️ Øvelser og træning til at støtte integrationen af mindfulness og meditation i din dagligdag derhjemme.

⭐️ Indsigt i, hvad mindfulness og meditation indebærer.

⭐️ Forståelse af de underliggende processer, som mindfulness og meditation er baseret på.

Hvem kan deltage?
Kurset er åbent for alle, der gennem et 8-ugers forløb ønsker at lære at meditere samt er nysgerrige på, hvordan mindfulness og meditation kan bidrage til at skabe større overskud, balance, forbedret fokus og nærvær – både i arbejdslivet og privatlivet. Forløbet er designet til både dem, der er helt nye på området, og til dem, der allerede har erfaring med meditation eller praktiserer det regelmæssigt.

Hvad kræves der?
Dette forløb kræver ingen særlige forudsætninger udover:

⭐️ Et åbent sind og lysten til at lære og udforske nye ting.

⭐️ En klar intention om at deltage i alle de 8 fysiske møder i forløbet så vidt muligt.

⭐️ Vilje og interesse i at træne i cirka 15-20 minutter selvstændigt mellem de ugentlige fysiske møder.

⭐️ Online adgang via mobil, tablet eller computer for at følge vores online kursus sideløbende.

Underviser
Claus Juel Madsen
Claus har mediteret siden 1996, hvor han tog på sit første 10-dages intensive meditationsretreat i stilhed. En oplevelse der ikke bare startede en egen meditationspraksis, men også tændte et dybtfølt ønske om at dele de mange positive effekter ved meditation med andre. Claus tager fortsat med jævne mellemrum på 10-dages meditationsretreats og er bl.a. certificeret mindfulness instruktør, coach og partner & direktør i AYA House og BodyMindCompany.

Claus har en erfaringsbaseret tilgang til mindfulness og meditation og er drevet af et ønske om at hjælpe andre med at få mere personligt overskud og øget ligevægt.


OBS!

Når du tilmelder dig her er der en egenbetaling på 750 kr. pr. deltager i alt (AYA House medlemmer). Hvis du ikke er medlem i AYA House, så er din egenbetaling 1.250 kr., som vil blive opkrævet efterfølgende. Du kan derfor med fordel melde dig ind i AYA House her og samtidig få adgang til over 20 hold om ugen.

Du tilmelder dig hele forløbet (1 onsdag + 7 tirsdage á 2 timer), og du bedes derfor på forhånd have en klar intention om, så vidt muligt, at komme til alle forløbets 8 fysiske møder (se datoer nederst).

Skriv dig meget gerne på ventelisten hvis holdet er fyldt op – der plejer at blive en plads eller to ledige lige inden start.

Datoer i efteråret 2024: 

Tirsdag den 28/8
Tirsdag den 3/9
Tirsdag den 10/9
Tirsdag den 17/9
Tirsdag den 24/9
Tirsdag den 1/10
Tirsdag den 8/10
(Pause uge 42)
Tirsdag den 22/10

Vi mødes alle gange fra kl. 17-19. Kom gerne min. 5 min. før, så du lige har tid til at lande og finde dig til rette, inden undervisningen starter.

 

Tilmeld dig her

Go to Top