Behandlinger & terapi

Mød vores behandlere

Anne Kathrine Raabo

Anne Kathrine Raabo

Kranio-Sakral terapeut

Anne Kathrine tilbyder Kranio Sakral Terapi, som er en blid, dybdegående, manuel terapiform, der sigter mod at skabe balance i mellem knogler, membraner, led og muskler.

Carina Kock

Ernæringsterapeut

I klinikken samarbejder Carina med sine klienter om at finde de grundlæggende årsager til kliniske ubalancer.

Conny Kuhlman

Conny Kuhlman

Akupunktør & jordemoder

Connys speciale er kvindelivets faser og de ubalancer og symptomer, der kan opstå. Fx.  smerter i led og muskler, migræne, graviditetsgener og overgangsalder.

Dorthe Sinkbæk

Krops- & Psykoterapeut
Akupunktør & Zoneterapeut

Dorthe har 27 års erfaring som behandler og terapeut. Hun støtter dig i arbejde med HELE dig – din krop, dine følelser, dit åndedræt og dine tanker.

Jonna Viborg Heathwaite

Jonna Viborg Heathwaite

Clairvoyant rådgiver

Jonna er uddannet clairvoyant rådgiver og tilbyder clairvoyance og afdødekontakt. Clairvoyance perspektiverer og viser vej.

Karina Lykke

Karina Lykke

Reiki healer & MASSØR

Karina begyndte at arbejde med Reiki healing i 2019, og har fortsat med at udvikle sig indenfor Reiki healingen, da hun har mærket den positive effekt på krop og sind.

Katrine N. Enemark

Åndedræts- og exam. psykoterapeut

Katrine er uddannet åndrætsterapeut og exam. psykoterapeut. Hun arbejder oplevelsesorienteret og med udgangspunkt i emotionsfokuseret terapi.

Lotte Fyllgraf Justesen

Body-SDS KROPSTERAPEUT

Lotte er uddannet Body-sds kropsterapeut i 2008 og har siden været ansat der, som behandler og som underviser på uddannelsen.

Maria Kjelstrup

Holistisk Fysioterapeut

Maria er uddannet fysioterapeut i januar 2021, og arbejder ud fra et holistisk menneskesyn.Det betyder at hun betragter det hele menneske som en helhed…
Maria Nymark Jensen

Maria Nymark Jensen

Psykoterapeut

Maria tilbyder terapi, hvor hun arbejder identitets-orienteret og humanistisk, med at afdække og udvikle så mange lag og aspekter af vores menneskelige identitet som muligt.

Morten Skjørbæk

Aut. BODY-SDS Behandler

Morten har arbejdet som Body-sds Behandler siden 2011. Han arbejder med det hele mennesker Fysisk – Psykisk – Mentalt. Underviser i grundtræning og afholder kurser og workshops.

 

Natascha Ravn Fejersen

Holistisk Sundhedsvejleder

Mit navn er Natascha, og jeg tilbyder energiterapi og mentoring med ønsket om at hjælpe dig med at mærke mere ro og lethed i både krop og sind.

Ronnie Rasmussen

Ronnie Rasmussen

Beactivated/manuvision terapeut

Ronnie arbejder ud fra den filosofi, at årsagen til skader og smerter i kroppen oftest findes i vores kompensationsmønster.

Therese Ejerskov

Autoriseret Psykolog

Therese er autoriseret psykolog. Hun har specialiseret sig i Kognitiv Terapi og behandling af angstlidelser, OCD, depression, stress, lavt selvværd og kriser. Therese arbejder med både børn, unge og voksne.

Aya soft pack behandling

AYA Soft Pack afspænding

Effektiv AFSPÆNDING
100 kr. pr 30 min.

Prøv en skøn, effektiv afspændingsbehandling med varme, dæmpet lys, musik og afslapning: det er den bedste måde at beskrive Soft-Pack på.