Mød vores behandlere

AYA Ansigtsbehandling

Ansigts – og kombibehandlinger

AYA House tilbyder lækre signatur behandlinger med de prisvindende produkter fra SKØN.

Læs mere om de 3 forskellige behandlinger vi tilbyder og som udføres af proffesionel og erfaren kosmetolog.

Aya soft pack behandling

AYA Soft Pack afspænding

Effektiv AFSPÆNDING
100 kr. pr 30 min.

Prøv en skøn, effektiv afspændingsbehandling med varme, dæmpet lys, musik og afslapning: det er den bedste måde at beskrive Soft-Pack på.

AYA Infrarød Stol

Effektiv behandling
100 kr. pr 30 min.

En infrarød behandling er en effektiv afgiftningsmetode som arbejder med terapeutiske stråler, der varmer langt ind i kroppen. Infrarød varme trænger gennem led, muskler, væv og varmer hele kroppen op med en behagelig temperatur.

Audra Dyring

NEGLE- & FODPLEJER
EMS TRÆNING

Audra Dyring er professionel neglespecialist med en solid baggrund i skønhedsbranchen.
Desuden tilbyder hun den helt nye og populære EMS Træning – en kombination af motion og behandling med effektive resultater.

Carina Kock

Ernæringsterapeut
Functional Medicine

Carina er specialiseret i Functional Medicine. Det betyder, at hun samarbejder med hver enkelt klient, om at finde individuelle løsninger, der er skræddersyet til den enkelte.

Dorthe Sinkbæk

Krops- & Psykoterapeut
Akupunktør & Zoneterapeut

Dorthe har 27 års erfaring som behandler og terapeut. Hun støtter dig i arbejde med HELE dig – din krop, dine følelser, dit åndedræt og dine tanker.

Jonna Viborg Heathwaite

Jonna Viborg Heathwaite

Clairvoyant rådgiver

Jonna er uddannet clairvoyant rådgiver og tilbyder clairvoyance og afdødekontakt. Clairvoyance perspektiverer og viser vej.

Karina Lykke

Karina Lykke

Reiki healer & MASSØR

Karina begyndte at arbejde med Reiki healing i 2019, og har fortsat med at udvikle sig indenfor Reiki healingen, da hun har mærket den positive effekt på krop og sind.

Katrine N. Enemark

Åndedræts- og exam. psykoterapeut

Katrine er uddannet åndrætsterapeut og exam. psykoterapeut. Hun arbejder oplevelsesorienteret og med udgangspunkt i emotionsfokuseret terapi.

Kristina Sommer

PSYKOMOTORISK TERAPEUT

Kristina giver afspændingsbehandling og vejledning i fysisk og psykisk sundhed. Du kan få øvelser og teknikker til at lette stress, angst og andre psykosomatiske symptomer. Kristina arbejder med både børn, unge og voksne.

Lotte Fyllgraf Justesen

Body SDS KROPSTERAPEUT

Lotte er uddannet Body-sds kropsterapeut i 2008 og har siden været ansat der, som behandler og som underviser på uddannelsen.

Mette Jensen

Body SDS KROPSTERAPEUT

Mette er uddannet Body SDS kropsterapeut i 2023. Hun arbejder med hele kroppen ud fra en forståelse af, at der er sammenhæng mellem led, muskler, organer – fysiske og psykiske skader og skavanker.

Mette Riis

Spirituel Healer & Rådgiver

Mette er uddannet Reiki Healer, yogalærer og afslutter i 2024 en overbygning som Spirituel Healer & Rådgiver. Derudover er hun certificeret Essential Oil Specialist og uddannet i AromaTouch Technique hos dōTERRA.

Morten Skjørbæk

Body SDS KROPSTERAPEUT

Morten har arbejdet som Body-sds Behandler siden 2011. Han arbejder med det hele mennesker Fysisk – Psykisk – Mentalt. Underviser i grundtræning og afholder kurser og workshops.

Ronnie Rasmussen

Ronnie Rasmussen

Certificeret Manuvision kropsterapeut

Ronnie kombinerer Manuvision kropsterapi med kropsscreening og MMS behandling (Magnetisk MuskelStimulering) Han er specialist i skader og i at finde årsagen til hvorfor smerterne i kroppen eller skaden er opstået.

Therese Ejerskov

Autoriseret Psykolog

Therese er autoriseret psykolog. Hun har specialiseret sig i Kognitiv Terapi og behandling af angstlidelser, OCD, depression, stress, lavt selvværd og kriser. Therese arbejder med både børn, unge og voksne.

Tine Grandjean

Massør & Aromaterapeut

Tine giver skønne massager som hjælper dig til at slippe stress, synke ind i dyb afspænding, dæmpe inflammation, løfte humøret og måske til at få en dybere kontakt til dig selv.