Mød vores behandlere

Aya soft pack behandling

AYA Soft Pack afspænding

Effektiv AFSPÆNDING
100 kr. pr 30 min.

Prøv en skøn, effektiv afspændingsbehandling med varme, dæmpet lys, musik og afslapning: det er den bedste måde at beskrive Soft-Pack på.

AYA Infrarød Stol

Effektiv behandling
100 kr. pr 30 min.

En infrarød behandling er en effektiv afgiftningsmetode som arbejder med terapeutiske stråler, der varmer langt ind i kroppen. Infrarød varme trænger gennem led, muskler, væv og varmer hele kroppen op med en behagelig temperatur.

Anders Dupont

EXAM. RAB. Akupunktør, Kinesisk Urtemediciner

Anders har i gennem 28 år fordybet sig i den kinesiske/tibetanske lægekunst udviklet en særlig klart-følende diagnose teknik.

Anvender bl.a. akupunktur, cupping, urter, qigong healing til at skabe harmoni-velvære i krop og sind.

Audra Dyring

NEGLE- & FODPLEJER
EMS TRÆNING

Audra Dyring er professionel neglespecialist med en solid baggrund i skønhedsbranchen.
Desuden tilbyder hun den helt nye og populære EMS Træning – en kombination af motion og behandling med effektive resultater.

Carina Kock

Ernæringsterapeut
Functional Medicine

Carina er specialiseret i Functional Medicine. Det betyder, at hun samarbejder med hver enkelt klient, om at finde individuelle løsninger, der er skræddersyet til den enkelte.

Dorthe Sinkbæk

Krops- & Psykoterapeut
Akupunktør & Zoneterapeut

Dorthe har 27 års erfaring som behandler og terapeut. Hun støtter dig i arbejde med HELE dig – din krop, dine følelser, dit åndedræt og dine tanker.

Jonna Viborg Heathwaite

Jonna Viborg Heathwaite

Clairvoyant rådgiver

Jonna er uddannet clairvoyant rådgiver og tilbyder clairvoyance og afdødekontakt. Clairvoyance perspektiverer og viser vej.

Katrine N. Enemark

Åndedræts- og exam. psykoterapeut

Katrine er uddannet åndrætsterapeut og exam. psykoterapeut. Hun arbejder oplevelsesorienteret og med udgangspunkt i emotionsfokuseret terapi.

Kristina Sommer

PSYKOMOTORISK TERAPEUT

Kristina giver vejledning i sundhed for både krop og sind. Gennem afspændingsbehandling og massage arbejdes der med at regulere nervesystemet. Du kan også få teknikker til at lette stress, uro og spændinger.

Lotte Fyllgraf Justesen

Body SDS KROPSTERAPEUT

Lotte er uddannet Body-sds kropsterapeut i 2008 og har siden været ansat der, som behandler og som underviser på uddannelsen.

Mette Jensen

Body SDS KROPSTERAPEUT

Mette er uddannet Body SDS kropsterapeut i 2023. Hun arbejder med hele kroppen ud fra en forståelse af, at der er sammenhæng mellem led, muskler, organer – fysiske og psykiske skader og skavanker.

Mette Riis

Spirituel Healer & Rådgiver

Mette er uddannet Reiki Healer, yogalærer og afslutter i 2024 en overbygning som Spirituel Healer & Rådgiver. Derudover er hun certificeret Essential Oil Specialist og uddannet i AromaTouch Technique hos dōTERRA.
Ronnie Rasmussen

Ronnie Rasmussen

Certificeret Manuvision kropsterapeut

Ronnie kombinerer Manuvision kropsterapi med kropsscreening og MMS behandling (Magnetisk MuskelStimulering) Han er specialist i skader og i at finde årsagen til hvorfor smerterne i kroppen eller skaden er opstået.

Therese Ejerskov

Autoriseret Psykolog

Therese er autoriseret psykolog. Hun har specialiseret sig i Kognitiv Terapi og behandling af angstlidelser, OCD, depression, stress, lavt selvværd og kriser. Therese arbejder med både børn, unge og voksne.