Indlæser Begivenheder

Vi fortsætter med at udbyde dette populære Meditation & Mindfulness forløb for 7. gang for både AYA medlemmer og ikke-medlemmer.

Mindfulness og meditation er langt mere end blot en strategi til at håndtere vanskelige situationer i en presset hverdag. Det er en måde at kultivere et mere balanceret forhold til sig selv og omverdenen på.

At træne sit sind er i dag helt på linje og lige så vigtigt som at træne sin krop. Ved at deltage på dette forløb og gå i ’det mentale fitnesscenter’ 1 gang om ugen gennem 8 uger, får du mulighed for at opdage hvordan mindfulness og meditation kan skabe større overskud og ligevægt i dit liv.

Ønsker du at lære at meditere, styrke din evne til fokus og nærvær og at få mere ro og ligevægt i hverdagen, så er dette 8-ugers forløb (8 x 2 ugentlige timer) måske noget for dig.

Et stort antal undersøgelser og forskningsresultater peger på, at mindfulness og meditation har en positiv effekt på en række områder, som kan være med til at hjælpe os i hverdagen. Det kan bl.a. være en styrket indre balance og øget fokus og nærvær i en hverdag som ellers er fyldt med mange opgaver, arbejdspres, tankemylder samt usikkerhed og bekymringer om fremtiden.

Dit udbytte af dette 8 ugers forløb med 2 timers fysisk undervisning om ugen:

⭐️ Ugentlige guidede meditationer i AYA House sammen med andre på dit hold.

⭐️ Gratis adgang til vores 8 ugers online mindfulness kursus, som understøtter det du lærer når vi mødes.

⭐️ Viden og indsigt i specifikke elementer af mindfulness og meditation hver uge.

⭐️ Øvelser & træning til at understøtte integrationen af mindfulness og meditation i hverdagen derhjemme.

⭐️ Indsigt i hvad mindfulness og meditation er.

⭐️ Forståelse af de underliggende processer, som mindfulness og meditation bygger på .

Hvem kan deltage?
Kurset er for alle, som gennem et 8 ugers forløb ønsker at lære at meditere samt lære og opleve, hvordan mindfulness og meditation kan være med til at skabe mere overskud og balance samt øget fokusevne og nærvær – på arbejde såvel som privat. Forløbet favner både helt nye og også dig som har prøvet at meditere før eller mediterer dagligt.

Hvad kræver det?
Dette forløb kræver ingen særlige forkundskaber udover:

⭐️ Et åbent sind og viljen og lysten til at lære noget nyt og prøve det af.

⭐️ En klar intention om, så vidt muligt, at komme til alle forløbets 8 fysiske møder.

⭐️ Viljen og lysten til at træne ca. 15-20 minutter på egen hånd imellem de fysiske ugentlige møder.

⭐️ Online adgang på mobil, tablet eller computer til at følge online kurset sideløbende.


Underviser

Claus Juel Madsen
Claus har mediteret siden 1996, hvor han tog på sit første 10-dages intensive meditationsretreat i stilhed. En oplevelse der ikke bare startede en egen meditationspraksis, men også tændte et dybtfølt ønske om at dele de mange positive effekter ved meditation med andre. Claus tager fortsat med jævne mellemrum på 10-dages meditationsretreats og er bl.a. certificeret mindfulness instruktør, coach og partner & direktør i AYA House og BodyMindCompany.

Claus har en erfaringsbaseret tilgang til mindfulness og meditation og er drevet af et ønske om at hjælpe andre med at få mere personligt overskud og øget ligevægt.

OBS!
Når du tilmelder dig her er der en egenbetaling på 750 kr. pr. deltager i alt (AYA House medlemmer). Hvis du ikke er medlem i AYA House, så er din egenbetaling 1.250 kr. Du kan med fordel melde dig ind i AYA House her og samtidig få adgang til over 20 hold om ugen.

Du tilmelder dig hele forløbet (8 onsdage á 2 timer), og du bedes derfor på forhånd have en klar intention om, så vidt muligt, at komme til alle forløbets 8 fysiske møder (se datoer nederst).

Skriv dig meget gerne på ventelisten hvis holdet er fyldt op – der plejer at blive en plads eller to ledige lige inden start.

Datoer i foråret 2024 – vi mødes alle gange fra kl. 17-19:

Tirsdag den 16/1
Tirsdag den 23/1
Tirsdag den 30/1
Tirsdag den 6/2
Tirsdag den 20/2
Tirsdag den 27/2
Tirsdag den 5/3
Tirsdag den 12/3

 

Tilmeld dig her

Go to Top