Natascha Ravn Fejersen

Holistisk sundhedsvejleder

Natascha tilbyder et holistisk behandlingsunivers, hvor du med energiterapi og mentoring inviteres til dyb ro i krop og sind.

Natascha har en baggrund som sygeplejerske, børnesundhedsvejleder og Clearing Master, og har de seneste år haft stor nysgerrighed på, hvordan vi kan støtte op om vores naturlige sundhed og følelsesliv, hvilket har ledt hende til bla. aromaterapi og følelseshealing med akupressur som begge tilbydes under en session. Lige nu kan du vælge imellem to sessioner:

TREAT – 45 min. 555,- Blid velvære behandling med aromaterapi, som inviterer din krop og dit sind til ro. Behandlingen er dybt afslappende og afspændende med en kombination af aromaterapi, meridianmassage og akupressur på ryg, nakke og fødder. Ideel når dit nervesystem er overbelastet og du føler dig stresset eller hvis du blot gerne vil nyde en dyb, lækker og selvkærlig velværeoplevelse.

SIGNATURE – 90 min. 995,- En total oplevelse af velvære fra du kommer til du går. Her inviteres du til dyb indre ro og en fuldkommen pause til dit nervesystem med dyb afspænding og healing af både din krop og dit sind. Sessionen tilpasses ud fra dine ønsker og behov for at skabe den mest powerfulde og meningsfulde session til dig. Det kan f.eks være en kombination af akupressur, aromaterapi, samtale og energi clearing. Så om du ønsker dyb transformation eller blot halvanden times komplet velvære, er denne session et kærligt valg for dig.

Natascha tilbyder behandling hver torsdag i AYA HOUSE. Kontakt via tlf. 52305065 for at booke din tid..