Ronnie Rasmussen

Ronnie Rasmussen

Certificeret Manuvision kropsterapeut

Ronnie kombinerer Manuvision kropsterapi med kropsscreening og MMS behandling (Magnetisk MuskelStimulering) Han er specialist i skader og i at finde årsagen til hvorfor smerterne i kroppen eller skaden er opstået.

Ronnie arbejder ud fra den filosofi at for at ændre noget i vores liv, er det nødvendigt at forstå, hvad der ikke fungerer, og hvorfor vi handler, som vi gør. Når vi først får en forståelse af årsagen til vores kropslige eller mentale udfordringer, bliver det meget nemmere at arbejde med dem. Uanset om du kæmper med smerte, begrænsninger eller ønsker at forbedre din præstation. Derfor bruger han forskellige former for test i sit arbejde, så du får øjeblikkelig feedback om det vi gør, rent faktisk virker.

Manuvision kropsterapi smelter ofte sammen med kropsscreeningen, da han gennem sessionen aktiverer de muskler og områder af kroppen der er lukket ned, med manuelle akupressur punker og ved at afspænde musklerne. Han løsner spændingerne bag kroppens symptomer, og de kompensationer din krop har brugt energi og kræfter på at holde frigives. Når den neuromuskulære forbindelse til musklerne er genskabt, kan kroppe bære sig selv uden kompensationer. Det giver forbedret kropsholdning en lettere krop, som du mærker med det samme. Og efter behandlingen mærker du også, at din krop ikke har brug for at spænde op på samme måde som tidligere.

MMS-behandlinger fungerer som målrettede styrketræningsøvelser, som bruger magnetisk energi til at stimulere muskelaktiviteten. Denne energi trænger igennem huden og fedtlaget for at nå de dybere muskellag, hvilket får musklerne til at trække sig sammen. I løbet af en kort 30-minutters session fremkalder den innovative teknologi tusindvis af sammentrækninger som gennemsnitlig giver en forøgelse af muskelmasse på 16%, og op til 19% fedttab efter fem behandlinger over fem uger.