Indlæser Begivenheder

Gå ind i stilheden, nuet og dig selv på dette unikke meditations- og stilhedsretreat med Marie Kronquist.

Retreatet starter om morgenen med en fælles åbningssession, hvor bl.a. dagens program og indhold kort gennemgås, og hvor generel vejledning, gode råd og instruktion til dagen gives. Der vil her også være mulighed for at stille enkelte afklarende spørgsmål. Åbningssessionen afsluttes med dagens første fælles guidede meditation, hvorefter stilhedsperioden starter.

Dagens program veksler mellem fællesmeditationer af ca. 30-60 minutters varighed og mindful pauser, hvor du kan vælge mellem f.eks. mindful walking i området udenfor, meditation på egen hånd i AYA Salen og/eller en mindful pause for dig selv med lidt the og snacks.

Midt på dagen vil der til frokost blive serveret en varm og nærende vegetarisk ret ligesom der i løbet af dagen vil være mulighed for at tage en kop te/kaffe/vand og lidt frugt og snack.

Til slut på dagen vil stilheden blive ophævet og der vil være mulighed for at stille spørgsmål til Marie omkring meditation og mindfulness.

Det endelige program og tidskema vil blive tilsendt senest 14 dage før retreatet starter.

Dette 1-dags retreat er for alle – nybegyndere såvel som øvede. Du behøver ikke have mediteret før for at deltage. Der vil være mulighed for både at sidde på en stol eller en meditationspude under retreatet. Da vi ikke har meditationspuder til alle deltagere kan du blive bedt om at medbringe en selv.

Hvis du tilmelder dig, skal du have et ønske og en intention om at deltage i hele retreatet. Det vil ikke være muligt at deltage i et begrænset tidsrum. Ligesom du skal have viljen, lysten og motivationen til at meditere i de planlagte fællesmeditationer.

Alle deltagere vil inden retreatet skulle besvare et spørgeskema, så vi bl.a. kender til hvad der har fået dig til at tilmelde dig, om du har mediteret før dette retreat, om du har nogle større fysiske eller mentale udfordringer m.m.

Hvis du er i tvivl om dette retreat er noget for dig, så skriv til os på mindfulness@ayahouse.dk. Hvis du ønsker det, kan du få en personlig samtale med en fra AYA House, som kender til retreatet, og som kan hjælpe dig med at finde ud af om dette retreat er det rette for dig.

Om Marie Kronquist

Marie er en buddhistisk lærer, som gennem de sidste 15 år har arbejdet med meditation, stilhed, mental træning og mindfulness.

Hun underviser i ind – og udland og gennem årene har hun vejledt og assisteret tusindvis af mennesker. Maries arbejde handler om at skabe velvære, sindsro og bevidsthed.

Maries uddannelsesmæssige baggrund er fra Københavns Universitet og Katmandu Universitet. Derudover har hun gennem flere år fordybet sig i meditation og mindfulness på forskellige skoler og centre rundt omkring i verden.

Hun er en del af det globale buddhistiske Shambhala netværk, hvis vision er at vække visdom og medfølelse i det moderne samfund og inspirere til bæredygtighed, venlighed og tapperhed i os selv og verden omkring.

Marie er desuden gæstelærer i AYA House på vores AYA Mindfulness Instruktør uddannelse.

Læs mere om Maria på www.mariekronquist.dk

 

Tilmeld dig her

 

Go to Top