Indlæser Begivenheder

Kom til en intens og lærerig workshop med Birger Hanzen, hvor du vil få mulighed for at opleve at få vækket din medfødte superkraft.

Vejrtrækning og isbad
Workshoppen varer ca. 4 timer og hvor du vil blive guidet i forskellige vejrtræknings-teknikker, som er de mest enkle og effektive metoder på markedet og efterfølgende afprøve din nye superkræft i et ægte isbad.

Kan du klare et isbad kan du klare alt. Teknikkerne gør dig mere kampdygtigt over for stress og reducerer inflammation i kroppen, hvilket i højeste grad gavner eksempelvis autoimmune sygdomme, dit humør samt dit generelle energi niveau.

Det er teknikker du kan tage med dig, og implementere i din hverdagen, som et værktøj der holder dig i balance, uanset ydre omstændighederne.

Vi vil på denne workshop bruge 4 timer i selskab med ligesindede. Folk der har lyst til at gøre noget godt for dem selv, der virker.

Vi vil trække vejret i ca. 45-60 min alt efter gruppens ønsker og behov. Vi vil derudover bruge ca. 3 timer på at udsætte din krop og dit sind for en intens oplevelse med kulde. Du vil opleve, at du kan påvirke dit eget humør og niveau, og lære hvordan du kan bevare roen uanset den intense situation. Du vil lære, hvordan du træner din krop og dit sind på en helt enkel og gennemprøvet måde.

Det lyder måske for godt til at være sandt. Men det er det ikke. Lad dig udfordre og giv det en chance i Birger Hanzens kyndige hænder sammen med resten af gruppen.

Klar til at lære at trække vejret:

  • Få din helt egen metode ‘Your Name Method’ til at virke for dig på, jobbet, til træning, i privaten m.m. når bølgerne går højt. Hvor-som-helst og når-som-helst er dit åndedræt altid med dig.
  • Kulden er et af de bedste symboler på hvor meget vi elsker os selv. Gør du det 1, 2 eller 3 gange om ugen eller måske hver dag ? Det er så sundt og du kan mærke det.
  • Ultimativ kontrol giver så meget mening.

Klar til at udfordre dig selv:

  • The Sky Is The Limit – er det et indre eller ydre bjerg, en svær samtale eller en pragtpræstation du vil opnå, så er det godt at have åndedrættet med som support, til at give dig en fordel, kunne man sige.
  • Tænk hvis du ikke skulle tvivle mere på, om du gør det rigtigt eller forkerte, fordi du er i stand til at mærke det.
  • Find ud af hvilken Breathwork metode der er bedst for mig

Denne workshop tager udgangspunkt i Wim Hof, Box Breathing og Bueteyko’s lære.

Birger Hanzen

Din guide på denne er Birger Hanzen, som bl.a. har bragt Wim Hof og SOMA metoden til Danmark og har været med til at gøre vejrtrækning landskendt i DR dokumentaren “Træk vejret”.

Birgers egen livsrejse starter sådan her: “Lige siden jeg var 12 år har jeg drømt om at rejse ud og erobre verden. Det blev alt andet end jeg havde forventet, da jeg endelig tog springet 23 år senere. Det blev en rejse indad. Ind og erober mit indre univers.”

Du kan læse meget mere om Birger og hans livsrejse her.

 

Tilmeld dig her


P.S. Vi sørger for te/kaffe/vand og lidt let snack på dagen. Nærmere praktisk info følger i dagene op til workshoppen.

Go to Top