Indlæser Begivenheder

Dette er en helt unik og enestående mulighed for at møde og høre den internationale kapacitet og underviser Antonia Sumbundu dele ud af sin visdom og viden om Buddhas lære og relevans for os alle.

Hvilken relevans har Buddhas lære for os i den moderne verden? Selvom Buddhas visdom blev formuleret for mere end 2500 år siden i det antikke Indien, opstod hans indsigt fra dybdegående menneskelige spørgsmål, der ikke begrænses af kultur eller historie.

Spørgsmål som disse er nogle de fleste stiller: Hvorfor oplever jeg vedvarende utilfredshed og lidelse? Er det muligt at opnå varig lykke? Kan jeg skabe et meningsfuldt liv og være dybt engageret i den verden, jeg lever i uden at “miste mig selv”? Det var netop disse spørgsmål, der drev Buddha ud på en indre opdagelsesrejse.

I aftenens arrangement vil vi udforske de opdagelser, Buddha gjorde, og undersøge deres relevans for vores eget liv her og nu. Aftenen vil være oplevelsesbaseret med meditationsøvelser, refleksion og udveksling og vil foregår på dansk.

Om Antonia Dorthea Sumbundu
Antonia er dharma-lærer, klinisk psykolog og specialist i mental sundhed. Hun har praktiseret meditation i mere end 35 år og har haft den gode skæbne at kunne praktisere og studere med mange store lærere herunder Yongey Mingyur Rinpoche.

Som dharma-lærer leder hun retreats, underviser og støtter praksisgrupper internationalt.

Antonias langvarige interesse i psykologi og anvendelsen af meditation til at forbedre mental sundhed og helbrede individuel og kollektiv trauma har ført til hendes passion for at bygge broer mellem verdener: dharma & psykologi, tidløs visdom & nutidig videnskab, samt afrikansk og skandinavisk arv, for blot at nævne nogle få.

Hendes kandidatgrad i psykologi er fra Københavns Universitet i 1997. I 2010 blev hun tildelt en Master of Studies i MBCT af University of Oxford, og i 2022 fuldførte hun Bodhi College Dharma Teacher Training programmet.

 

Tilmeld dig her

Go to Top