Indlæser Begivenheder

“Ind i Lyset – Kundalini og yoga nidra workshop i anledning af forårsjævndøgn”

Denne workshop er en fejring af forårsjævndøgnet, som efter en lang og mørk vinter, markerer overgangen til en tid med mere lys, liv og ekspansion.

Idet livet vågner i både den ydre og indre verden, kalder denne tid på transformation og fornyelse – og på at du med nærvær og klarhed planter de ønsker og intentioner, som kan komme til udtryk gennem dig i løbet af foråret og sommeren.

Workshoppen byder på kraftfuld, opløftende og meditativ praksis der er udvalgt til årstiden og formålet. Vi indleder med udrensende og energigivende kundaliniyoga for at nulstille og give slip på både fysiske og mentale begrænsninger.

Derefter fordyber vi os i meditation og en længerevarende yoga nidra praksis, som afbalancerer nervesystemet og giver mulighed for at opleve en tilstand af ro, nærvær og klarhed.

Program:

• Kundalini yoga & åndedræt
• Meditation
• Lang yoga nidra praksis
• Afslutningsceremoni og intentioner

Kundalini yoga
Kundalini Yoga er en dynamisk og meditativ yogaform, der styrker kroppen, balancerer nervesystemet og giver en intens oplevelse af nærvær. Gennem åndedrætsøvelser, fysiske kriyas, meditation og mantra aktiveres kroppens energisystem og flowet af både livsenergi (prana) og bevidsthedsenergi (kundalini) stimuleres. Resultatet er en vitaliserende, udrensende og sundhedsfremmende praksis, som samtidig kan frembringe transformerende bevidsthedstilstande af klarhed, kærlighed og forbundethed med sin essens.

Yoga nidra
Yoga nidra er en terapeutisk, liggende praksis, der ved hjælp af åndedrætsøvelser, kropsscanninger og visualiseringsteknikker bringer kroppen og sindet ned i en dyb tilstand af hvile og fred. Yoga nidra virker på et dybt plan ved at afspænde kroppen, stimulere det parasympatiske nervesystem, balancere kroppens hormonsystem og genoplade energien. I yoga nidra får mange en oplevelse af at ”vende hjem til sig selv”, fordi den mentale dialog bliver så stille, at en naturlig tilstand af meditation og klarhed indtræffer ubesværet og helt af sig selv.

Pris er inkl. te og snacks samt en lydfil med yoga nidra til hjemmepraksis.

Tilmeld dig her

Go to Top