Indlæser Begivenheder

Til denne ceremoni mødes vi til en opløftende og forløsende praksis med ceremoniel kakao, meditativ kundalini yoga, breathwork og yoga nidra.

Ceremonien skaber fundament for at opleve et healende og transformerende nærvær, der bygger på oplevelsen af allerede at være hel og helt som du skal være. – En oplevelse som skaber forbindelse til dit hjerte og din iboende essens af kærlighed og gør det muligt at rumme og integrere både de mørke og de lyse aspekter af vores eksistens.

Til ceremonien mødes vi i en cirkel, hvor vi lander i rummet og sætter vores intentioner. Herefter serveres den ceremonielle kakao sammen med en meditation. Så går vi ind i en meditativ kundalini yoga praksis, hvor vi vækker både den fysiske og energetiske krop inden breathwork, som varer omkring 45 minutter. Ceremonien afsluttes med yoga nidra, hvor der er plads til at lande i kroppen og integrere oplevelsen inden vi lukker cirklen med en kort delerunde.

Illona har undervist i yoga i 10 år og har arbejdet med shamanistisk og ceremoniel praksis i sit eget liv i omkring 15 år. Hun holder et helende og nærende rum, baseret på hendes egen oplevelser med bl.a. vision quest og plantemedicin samt hendes træning i healing og Geomancy. Hendes tilgang er kraftfuld og alligevel nænsom, idet hun – i den mere intense breathwork – hele tiden guider dig til at forbinde dig med din egen styrke og helhed, så du kan forløse fra et kærligt, centreret og kraftfuldt sted, hvor du er i kontakt med dit højere selv.

Bemærk: Dette er en intim workshop med plads til max 12 deltagere.

OM CEREMONIEL KAKAO
Ceremoniel kakao er lavet af 100% kakaomasse af højeste kvalitet, som er mindre forarbejdet og mere potent end almindelig kakao. Kakaoplanten er blevet kultiveret og fejret i flere tusind år blandt kulturer i Syd- og Mellemamerika. Når kakao bringes ind i et ceremonielt rum og kombineres med breathwork, virker den som en blid men kraftfuld plantemedicin, der bl.a. er kendt for sine hjerteåbnende, forløsende og groundende egenskaber der kan åbne op for dybe oplevelser af forbundethed. Til workshoppen serveres ceremoniel kakao af mærket Love by Gaia som smager fantastisk og støtter plantning af regnskov.

ANBEFALINGER INDEN KAKAOCEREMONI
Kakao har den største effekt på tom mave. Vi anbefaler derfor at være fastende et par timer inden vi mødes. Hvis du får kvalme, når du faster eller er gravid, er det fint at spise lidt. Sørg for at drikke masser af vand i løbet af dagen, da du ellers kan få hovedpine. Det er også en god ide at undgå slik, alkohol og for meget kaffe lige op til. Mælk kan forhindre kroppen i at optage de virksomme stoffer i kakao, så undgå om muligt mælkeprodukter inden ceremonien.

Tilmeld dig her

Go to Top