Indlæser Begivenheder

Kom med til en spændende fem-timers yoga workshop med Simon Krohn.

Den måde, du står på fødderne, påvirker dig hele vejen op gennem kroppen, og hvis der er problemer i en del af kroppen, skal årsagen ofte findes i en helt anden del. De fleste har en fornemmelse af, at der findes sådan en sammenhæng, men de færreste er i stand til at se den.

På denne yogaworkshop vil Simon undervise en simpel model, som kan bruges til at forstå og mærke en sammenhæng, der løber gennem hele kroppen. Modellen beskriver seks loops. De fungerer som tandhjul, der står ovenpå hinanden, og når du drejer det ene tandhjul, vil alle de andre også dreje.

I løbet af workshoppen bruger vi denne simple model til at kigge på nogle af de mest udbredte uheldige kropslige tendenser. Så hvis du har ondt i lænden, spændinger i skuldre og nakke, smerter i håndleddene eller bøvl med vejrtrækningen, kan denne workshop muligvis give dig både forståelse og teknikker til at få det bedre.

Vi skal dyrke en masse yoga, men du behøver hverken være supersmidig, stærk eller erfaren med yoga for at deltage. Hvis du kan lave et par solhilsner uden de store vanskelligheder, kan du sagtens være med.

Tilmeld dig her

Go to Top