Indlæser Begivenheder

Denne workshop er bygget op som en dans mellem polariteter, hvor vi fordyber os skiftevis i intens/dynamisk og rolig/meditativ yogisk praksis og åndedræt. Dette kan aktivere en dyb oplevelse af nærvær, forbundethed og erkendelse af livets iboende magi.

Workshoppen skaber rum for oplevelsen af et nærvær der ikke afhænger af ydre omstændigheder. Det er derimod en indre tilstand eller grund-vibration, som vi kan vende hjem til som en altid iboende ressource og inspiration, der kan transformere os og vores oplevelse af livet på et dybt plan.

Til workshoppen vil du opleve:

● Dynamisk åndedræt
● Rituel bevægelse
● Dyb yoga nidra
● Mantrasang

Dine Undervisere

Illona Marquard
Er Cand. Mag. og selvstændig yoga- og meditationslærer. Hendes undervisning trækker på 15 års yoga- og meditationspraksis, en lang række yogalæreruddannelser samt et liv i bevægelse med Asthanga yoga, elite springgymnastik, dans og kampsport. Hun specialiserer sig i dyb transformerende praksis og inddrager powerfulde redskaber som pranayama, mantra, yoga nidra og kriya til at skabe rum for oplevelser af flow, nærvær og dyb ro.

Mikkel Toksværd
Er uddannet Lysdesigner fra Den Danske Scenekunstskole og har siden 2015 været en dedikeret yogi og er efterfølgende uddannet og har undervist i HotYoga, Restorativ, Hatha og YIN yoga.
Sauna gus Wim Hof og Breathwork er kommet til de seneste år sammen med lys, lyde og aromaterapi. Nærværet, roen, omsorg og nysgerrigheden er fundamentet for det hele

De Yogiske praksisser

Dynamisk åndedræt
Åndetrætspraksis er en af de mest potente redskaber til at regulere nervesystemet og fremkalde oplevelser af nærvær. Til workshoppen arbejder vi med dybe, langsomme, hurtige, kraftfulde og rytmiske åndedrætsflow der løfter, frigiver og beroliger.

Rituel bevægelser
Små sekvenser af asanas, kriya og åndedræt som forbinder sig til de fire elementer: Jord, Luft, Ild, Vand. Sekvenserne flytter energi i kroppen og giver en oplevelse af livets vibrerende kvalitet i og omkring kroppen.

Yoga nidra
Yoga nidra er en terapeutisk, liggende praksis, der ved hjælp af åndedrætsøvelser, kropsscanninger og visualiseringsteknikker bringer kroppen og sindet ned i en dyb tilstand af hvile. Yoga nidra virker på et dybt plan ved at afspænde kroppen, stimulere det parasympatiske nervesystem, balancere kroppens hormonsystem og genoplade energien.

Mantra
Mantra er en ældgammel yogisk teknik, som kombinerer rytmisk åndedræt og lyd og skaber vibrationer dybt inde i kroppen. Vibrationerne og det rytmiske åndedræt påvirker kroppens og hjernebølgernes kemi, så vi kan balancere nervesystemet, berolige tankerne og opleve øjeblikke af hjerteåbnende klarhed.

Tilmeld dig her

Go to Top