Indlæser Begivenheder

Bliver du rørt af musik? Elsker du at danse? Og er du interesseret i manifestation? Så er denne workshop måske noget for dig.

For mig handler starten af et nyt år om at mærke hvilke drømme jeg skal handle på og hvad jeg kan gøre for at få dem opfyldt.

Jeg vil gerne dele min synspunkt på manifestation, give dig eksempler fra mit liv og de værktøjer som har virket for mig.

Sammen og hver for sig kommer vi til at sætte fokus på vores drømme. Vi undersøger om der er noget i os, som holder os væk fra drømmen, men vi kommer også til at fejre drømmene, som om de allerede er opfyldt.

Under de tre timer kommer vi til at danse og finde roen. Vi kommer til at meditere og finde indsigt. Og ikke mindst, vi kommer til at holde fest og finde glæden og troen på det gode liv.

Vigtigt:
Medbring 1-2 sange på din mobil eller iPod og høretelefoner. Den musik du vælger skal du kunne danse til og det må betyde noget for dig for tiden.

Praktisk:
Tag behagelig tøj på, helst i flere lag, så du kan regulere din temperatur. Du får det varmt under dansen.
Medbring gerne en flaske vand og din notesbog.
Vi har tæpper, puder og yogamåtter i studiet, men du er selvfølgelig velkommen til at tage dine egne.

Der bliver serveret snaks og te under workshoppen. Og du få en dejlig hjemmelavet saltscrub med hjem, som du kan forkæle dig med..

Tilmeld dig her

Go to Top