Indlæser Begivenheder

Oplev Qi Gong og få adgang til din livsenergi på denne 3-timers workshop.

Qi Gong er meditation i bevægelse og har en transformerende effekt både på din krop og dit sind. Lær hvordan du ved hjælp af simple

Qi Gong øvelser og meditation selv kan skabe flow i din krop og få en dybere forbindelse til din livsenergi, der kaldes Qi på kinesisk.

Qi Gong udtales “tji gång” og der er slet ikke noget mystisk ved denne kinesiske og naturlige form for træning og kultivering af krop og sind. Det er simpelt og lige til at arbejde med. Qi Gong arbejder med tre aspekter og vi vil introducere dig til dem alle tre i løbet af workshoppen.

⚶ Ånd (Shen) – Visdom, intuition og retning
⚶ Hjerte (Qi) – Kærlighed, venlighed og tålmodighed
⚶ Essens (Jing) – Livskraft, selvværd og mod

Alle kan være med. Bevægelserne er langsomme, blide og yndefulde og udføres som udgangspunkt stående og uden anstrengelse. Dit nervesystem vil elske det!

Indholdet på workshoppen:
Opvarmning med blide bevægelser hvor kroppens energi vækkes. Gennem enkle og ukomplicerede Qigong øvelser og meditation i bevægelse tager vi dig igennem fire faser, hvor du opdager, guider, harmoniserer og forsegler din energi. Efterfølgende kan du selv udføre de simple Qigong øvelser derhjemme eller endnu bedre, ude i naturen.

Udbytte:
Flowet af energien i din krop øges og kommer i bedre balance, det vil føles som indre ro og harmoni både på det kropslige og det mentale plan. Det betyder, at du bliver mere afslappet samtidig med, at du føler dig mere vågen og klar.
Du lærer en enkelt og ukompliceret qigong-serie som du selv kan udføre derhjemme eller endnu bedre, ude i naturen, efterfølgende.

Hvem kan deltage:
Er du nybegynder eller mere erfaren, har du skavanker eller ej, uanset, så er du hjertelig velkommen på vores 3-timers-qigong-workshop. Qigong foregår hovedsageligt stående, men det vil også være muligt at udføre bevægelserne siddende. Qigong træning i fællesskab giver både et individuelt og et fælles energiflow.

Bemærk: Ingen forudgående erfaring nødvendig. Kom i behageligt tøj og evt. indendørs træningssko.

Vi serverer kinesisk te og sunde snacks.

Undervisere:
Majken Nørskov Petersen og Mariann Illum Vendler – begge er erfarne udøvere og certificerede Qigong-undervisere og Mindfulness-instruktører.

Tilmeld dig her

Go to Top