Indlæser Begivenheder

Denne workshop handler om at få det bedre, når vi har det svært. Når noget ikke er som vi gerne vil have, det skal være, og vi ikke altid lytter efter hvad kroppen fortæller os.

Kroppen reagerer på det, der sker i vores liv, og den kan hjælpe os igennem mange udfordringer, hvis vi lytter rigtig godt til den og reagerer på dens signaler.

Når vi bliver ramt på vores helbred kan det vende op og ned på vores liv og det kan være svært at finde mening og retning.

På denne workshop kan du undersøge, om det er muligt at komme overens med dine helbredsmæssige udfordringer, og om du kan bruge dem som afsæt til at skabe et mere tilfredsstillende og meningsfuldt liv.

Emner:
– Nervesystemet og reaktionen på stressorer.
– at forholde sig til smerte og til tab af fuld “førlighed” eller livsudfoldelse.
– omsorg og selvomsorg.
– hvad skal jeg lære?
– kan jeg finde en mening med det jeg står med?

Ene Ravn:
Yoga og meditationslærer, psykoterapeut. Ene har undervist i yoga og meditation i 12 år i mange forskellige sammenhænge (på arbejdspladser, aftenskoler, individuelt, i grupper, sundhedsfagligt personale, forskningsprojekt mv.)
Ene har en særlig interesse i at arbejde med mennesker med kroniske smerter, og i at tilpasse sin undervisning, så alle, uanset fysisk tilstand, kan opleve yoga som en nærende og omsorgsfuld praksis. Du kan læse mere om Ene på eneravn.dk

Camilla Juel Madsen:
Certificeret RYT 500-yogalærer med 7 års undervisningserfaring. Forfatter til bogen “Forandret for altid – fra knirkende krop til sunde led med yoga” med særlig fokus på dynamisk ledmobiliserende yoga. Partner i yoga- og sundhedshuset AYA House i Fredensborg hvis mission er at hjælpe mennesker med at opnå glæde og udvikling i krop, sind og sjæl. Aktiv i foreningen Fit4Cure, der arbejder på at forbedre livskvaliteten hos personer med Parkinsons sygdom. Du kan se og læse mere på facebook på @Yoga4Cure.

Tilmeld dig her

 

Go to Top