Indlæser Begivenheder

Yoga i hvile – Restorativ yoga for alle

Yoga i hvile – restorativ yoga for alle – er såvel titlen på denne workshop som på Sussies Jensens bog, som udkom i efteråret 2022. Bogen er gennemillustreret med fotos og tegninger, og forklarere trin for trin hvordan man kan lægge sig selv – eller andre –i restorative stillinger.

Bogen introduceres og åbnes på dagen, men hovedrollen har selve den restorative yoga. Du kommer til at ligge/sidde støttet op i en række afstressende, dybt hvilende, velgørende stillinger. Ved at lade sig svæve og flyde i stilling efter stilling kan man opleve på egen krop og nervesystem hvad yogaformen kan.

Sussie vil undervejs forklare hvorfor – og hvordan – stillingerne virker så kraftfuldt, og til sidst kommer der en række tips til hvordan man kan integrere restorativ yoga i sin egen hverdag hjemme, som en måde at få hvilet og ladet op. Én af de særlige kvaliteter ved restorativ yoga er netop at det handler om hvile – ikke søvn – men derigennem påvirkes og gavnes nattesøvnen på længere sigt. Vi kommer også ind på en række tilstande hvor det er oplagt at bruge restorativ yoga: Stress, uro, søvnmangel, smertetilstande, restitution, graviditet/efter fødsel og meget andet.

Underviser:
Sussie Hayman Jensen, fra Præstø. Sussie har været yogalærer siden 2005, er uddannet i Dansk Yoga, en foreningsdrevet, veletableret og meget grundig uddannelse. Senere har hun selv uddannet lærere samme sted, og laver nu efteruddannelseskurser for yogalærere i bl.a. restorativ yoga. Denne yogaform er hun uddannet i hos Judith Lasater i London. Sussie underviser desuden på workshops, hold og har enetimer.

Tilmeld dig her

Go to Top