Indlæser Begivenheder

Midt i alle hverdagens aktiviteter og kompleksitet kan vi ind imellem komme i kontakt med en længsel efter en større enkelhed og mere space i vores liv. Når vi trækker os tilbage på et retreat, giver vi os selv en mulighed for at finde ind til det sted i os, hvor der er ro, hvor vi føler os samlede og tilstede. Det, der kan føles som et fristed, der giver os næring og glæde.
Det tager tid at stilne sindet, at tillade sig selv at læne sig ind i den stilhed, der er derinde et sted under alle tankerne, alle historierne og al travlheden. Jo oftere vi finder vej ind til roen og stilheden i os selv, jo bedre kender vi vejen derind.

På dette retreat vil der være en gennemgående yoga og meditationspraksis med fokus på at grounde, samle opmærksomhed og forenkle. Retreatet begynder fredag aften med introduktion og en blid praksis på yogamåtte og meditationspude. Fra lørdag morgen til søndag eftermiddag foregår retreatet i stilhed.

Dagenes program vil være en vekslen mellem korte oplæg, blid yoga, siddende meditationer og gående meditationer i den smukke natur udenfor AYA House.
Retreatet er for alle, nybegyndere og øvede med en intention om at deltage i det fulde program. Meditationerne kan foregå siddende på pude eller stol.

Fredag kl 18-21
Introduktion. Præsentation.
At sætte en intention.
Blid yoga
Spisepause.
Meditation.

Lørdag kl 9-18
Morgenyoga
Siddende og gående meditation
kl 12-13 Frokostpause
Metta – Loving-Kindness
Meditation
Kl 14.30 -15 Tepause
At håndtere udfordringer, at give slip
Meditation
Yoga
Kl 17.30 Afrunding, intention

Søndag kl 9-15.30
Morgenyoga
Siddende og gående meditation
kl 12-13 Frokostpause
Mudita – Glæde
Meditation
Kl 14.30 afrunding, intention fremover

Der serveres et let frokostmåltid, samt snacks og kaffe/te lørdag og søndag. Fredag aften serveres et let aftensmåltid.

Hvis du har spørgsmål om retreatet er du velkommen til skrive til Ene (ene@eneravn.dk) eller ringe på 26272380.

Tilmeld dig her

Go to Top