Indlæser Begivenheder

Træn din stemme og lær at tage ordet med naturligt nærvær.

På denne workshop vil du blive mere fortrolig med din egen stemme og lære at bruge den langt mere bevidst, så du kan brænde igennem.

Gennem konkrete øvelser vil du opnå en større selvsikkerhed, så du fremstår troværdig og tillidsvækkende i dine budskaber– og i det hele taget, når du præsenterer dine projekter, planer og andre budskaber.
Stemmetræning består af langt mere end åndedrætsøvelser og den rette brug af muskler. Det handler om at finde sin egen stemme, at kunne lide lyden af sin stemme og ikke mindst turde bruge den og stå ved sig selv.

Stemmen er tæt forbundet med vores følelser og derfor vores instrument til at forløse og frigøre følelsesmæssige blokeringer
og andet der står i vejen for at tale og agere frit

Brug din stemme som dit stærkeste aktiv når du formidler og brænd igennem. Opdag hvordan, du kan bruge din usikkerhed til din fordel, og bliv i stand til at indtage ”scenen” uden at gå på kompromis med dig selv.

Åndedrættet
Åndedrættet åbnes I kroppen så der skabes plads og fokus på at tale på udåndingerne.

Stemmetræning og bedre stemmebrug
Introduktion til 4 stemmekvaliteter ved klaveret. Stemmetræning fælles fokus på at åbne 4 stemmer I kroppen

Fremtoning – Kropssprog
Kroppen som anden stemme. Non verbal kommunikation via 3 energi zoner, vi opdager og lærer fra. Vi arbejder hele tiden med at skabe forbindelse mellem din krop og din stemme ved hjælp af vejrtrækningsøvelser. Din stemme åbnes op, så du kan bruge det store stemmeregister, du har. Desuden undersøger vi, hvilke stemmekvaliteter du kan styrke og åbne gennem stemmetræning.

Denne workshop er også til alle der formidler, underviser, behandler og i det hele taget kommunikerer, og som gerne vil kende og bevidstgøre egen stemme og stemmebrug.

Tilmeld dig her

Go to Top