Indlæser Begivenheder

Stråla Yoga workshop – Make a move, not a pose! /
Stråla står for Strength /Awareness / Balance

Oplev en inspirerende workshop med Lisbeth Moseholm (@moseholmyoga), der dykker ned i Stråla Yoga, og guider dig gennem de 11 principper for naturlig bevægelse, som Stråla Yoga er baseret på. Inspireret af Tai Chi og Qigong adskiller Stråla Yoga sig fra andre yogastilarter ved i højere grad at prioritere processen af bevægelse frem for endelige yoga-stillinger udført på en bestemt måde.

Når bevægelsen, og ikke stillingen, er målet, fjernes fokus på præstation og behovet for at evaluere sig selv som ikke smidig nok, ikke stærk nok eller så fremdeles.

I denne workshop vil vi med udgangspunkt i de 11 principper bevæge os igennem kendte yoga stillinger, men med stor nysgerrighed og fokus på alt det der sker imellem yoga stillingerne.

Med netop bevægelses processen i fokus lægger vi vægt på at skabe dyb opmærksomhed på, hvad der sker i kroppen, og hvordan vi kan reagere på en måde, der bringer os tættere på balance og velvære.

Vi vil bruge åndedrættet som guide, og hermed bevæge os med større frihed og lethed, selv i mere styrke- eller udholdenheds krævende bevægelser. Og lade dette være en inspiration ud i livet generelt.

Lad os sammen udforske glæden ved at bevæge os med lethed og omfavne en praksis, der hylder opmærksom bevægelse med plads til det individuelle.

Tilmeld dig her

Go to Top