Indlæser Begivenheder

Living Yolates er en holistisk træningsform, der kombinerer alt det bedst fra yoga, pilates, dans, energiarbejde og bevidsthed, med intentionen om at skabe en forbindelse til din essens og indre kropsvisdom. Living Yolates ønsker at inspirerer dig til at leve dit liv indefra og ud, med en stærk forbindelse til dit fulde potentiale og livsformål.

På denne 3-timers Living Yolates workshop skal vi danse og bevæge os ind i sensommerens smukke lys og fejre denne frugtbare tid. Med fokus på at skabe balance og grounde sommerens ild. Du vil nære følelsen af kærlighed og taknemlighed til dig selv, dit liv og det der er større, igennem hjerteåbnende meditation, danse bevægelser der åbner op til hele din krop og dybe stræk der nærer det feminine.

Mikkala Marilyn Kissi er din vært på denne workshop. Mikkala er ejer og grundlægger af Living Yolates, med et hav af holistiske uddannelser, kurser og erfaringer bag sig, læs mere om hende og Living Yolates her: https://www.livingyolates.com/
– Hendes elever siger ”Mikkala er en vildt inspirerende og varm mentor/lærer – hendes indføling, nærvær og positive sind til livet er så givende og inspirerende”
Så læn dig trygt tilbage og nyd denne 3-timers workshop guidet af Mikkala.

Tilmeld dig her

Go to Top