Indlæser Begivenheder

Du møder ind til yogamåtte, pøller og tæpper der støtter og varmer dig mens du guides gennem yin yogaens lange dybe stræk.

Undervejs bliver du guidet til opmærksomhed på dit åndedræt, alt hvad du mærker i din krop, følelser der kan komme til overfladen, bevægelser der opstår med åndedrættet, velvære når vævet åbner sig og lader sig strække.

Yinyoga hjælper dig til at slippe stress og tanker. Du kan opnå en dybere kontakt til dig selv. Det er kærlighed til dig, opmærksomhed og opdagelse af magien i kroppen. Opdagelse af åndedræt, forbundethed og bevægelser der nærer og afspænder dig. Yogaen har fokus på åndedræt, sansning og nysgerrighed. Åbent og uden vurdering opdage tilstandene i kroppen.

Efter en times yoga lægger du dig godt tilrette for at lade dig bade af gongens dybdeafspændende og vitaliserende toner. Helt fysisk skaber den små bitte bevægelser i væsken i dine celler. Vi består af 75% vand og heri foregår kommunikation og transport af chi energi og næring.

Samtidig vil de mange forunderlige toner fra gongen stimulerer din fantasi og kreativitet. Gongens dybe toner har en god effekt på smerter, da det har vist sig at dæmpe de forbindelser
der giver smerteoplevelse. Derfor er mennesker med kroniske smerter godt hjulpet af gongbad.

Kom og oplev denne forunderlige gong med fantastiske effekter til krop og sjæl.

Pris
295 kr.

Tilmeld dig her

Go to Top