Indlæser Begivenheder

YIN YOGA OG AFSPÆNDING MED KLANG

Workshop med yogainstruktør Bettina Cervin og klanghealer Anne Toxværd

Trænger du til ro i krop og sind samt en tiltrængt pause fra dagligdagens stress og jag?

Så kom og vær med til en afstressende workshop med dybdegående YinYoga-øvelser som i stilhed løsner op for fastlåste blokeringer og spændinger i kroppen, smidiggør bindevævet og skaber fornyet flow i medianer og indre organer.

Efter yogaen lægger du dig til rette under tæpper m.m., og giver dig hen til den lange og dybdegående afspændingsdel med klang, hvor vibrationerne og tonerne fra de tibetanske klang- og syngeskåle går helt ind på celleniveau og afstresser nervesystemet yderligere.

En workshop der mindsker følelsen af stress, fjerner tunghed, øger din livsglæde og energi – og giver dig den livsnødvendige alenetid for en stund med dig selv, din krop, sjæl og dit sind.

Om Bettina Cervin:

Bettina har dyrket yoga siden 2005 og med et dårligt knæ og en tilbagevendende diskusprolaps, har yogaen i samspil med roning været de rigtige træningsformer for hende. Bettina er uddannet yogalærer i 2019 og Yin yoga i 2021 med 450 timer i bagagen. Elsker at undervise. Derudover er hun uddannet coach, NLP practitioner & fysiurgisk sportsmassør.

Om Anne Toxværd:

Anne har i sit voksenliv fordybet sig i klang, kunst, healing samt mindfulness og yoga. Er certificeret lifecoach (700 timer) og har lavet klangterapi, afspænding & lydhealing siden 2017.
Anne er desuden indehaver af “Klang og velvære” og tilbyder også individuelle klang- og lydhealingssessions

Læs mere om Anne her

Tilmeld dig her

 

Go to Top