Indlæser Begivenheder

Indre ro og balance med yin yoga og klang.

Workshop med yogainstruktør Bettina Cervin og klanghealer Anne Toxværd

Oplev en dyb og afstressende kombination af yin yoga og herefter afspænding til lyd fra tibetanske klang- og syngeskåle.

Fastlåste blokeringer kan kontaktes og sættes i bevægelse med yin yoga, som går ind og arbejder med at skabe fleksibilitet og elasticitet i bindevævet og løsner op for stagnation samt blokeringer i kroppen. Der vil blive arbejdet med dybe stræk, der skaber fornyet flow i kroppens meridianer og indre organer. Du er i yin øvelserne i 3-5 minutter, og alle kan være med.

Yogaen er af en times varighed og herefter vil der være luksus afspænding med klang. Efter vi har lagt os godt tilrette under tæpper mm., vil Anne spille på sine mange skåle, gong og andre meditative lydinstrumenter.

Workshoppen er lagt om aftenen med det for øje, at du herefter kan tage hjem og gå tidligt i seng med en skøn følelse af dyb indre ro i kroppen.

Om Anne:
Anne har i sit voksenliv fordybet sig i klang, kunst, healing samt mindfulness og yoga. Er certificeret lifecoach (700 timer) og klangmassør/-terapeut siden 2016 samt indehaver af firmaet “Klang og velvære”. Anne laver klangmeditationer/klangevents og tilbyder også 1:1 lydhealingssessions.

Om Bettina:
Bettina har dyrket yoga siden 2005 og med et dårligt knæ og en tilbagevendende diskusprolaps, har yogaen i samspil med roning været de rigtige træningsformer for hende. Bettina er uddannet yogalærer i 2019 og Yin yoga i 2021 med 450 timer i bagagen. Elsker at undervise. Derudover er hun uddannet coach, NLP practitioner & fysiurgisk sportsmassør.

 

Tilmeld dig her

Go to Top