Indlæser Begivenheder

Midt i Mørket
Intentioner og refleksioner i anledning af vintersolhverv og det nye år

Denne workshop giver mulighed for at fordybe dig i meditativ og hypnotisk praksis, så du kan lande i en tilstand af dyb ro midt i vintermørket og få klarhed omkring dine ønsker og intentioner for det nye år. Workshoppen byder på blid bevægelse, to længerevarende Yoga Nidras, meditation og refleksion. Den afholdes to dage inden vintersolhverv, hvor vi kan fejre at vi nu går lysere tider i møde.

Yoga Nidra kaldes også for yogisk søvn og modtages i en liggende stilling ligesom en guidet afspænding. Det er en powerfuld yogisk praksis der ved hjælp af åndedrætsøvelser, kropsscanning og visualiseringsteknikker bringer kroppen og sindet ned i en dyb tilstand af fred. Her beskriver mange en oplevelse af at ”vende hjem til sig selv” fordi den mentale dialog bliver så stille, at en naturlig tilstand af meditation og klarhed indtræffer ubesværet og helt af sig selv.

Yoga Nidra virker på et dybt plan til at afspænde kroppen, aktivere det parasympatiske nervesystem, modvirke stress, balancere kroppens hormonsystem og genoplade energien. Det er derfor en terapeutisk teknik, som også er kendt i videnskabelige kredse for dets positive effekt på bl.a. angst, depression og PTSD.

I den klassiske Yoga Nidra arbejder man ofte med Sankalpa – en intention eller affirmation som kan udstikke og manifestere en positiv retning for ens livsbane. Til denne workshop vil du blive guidet til at mærke dine ønsker for det nye år samt at forme en Sankalpa, som integreres på et meditativt niveau i den afsluttende nytårsnidra.
​​
Denne workshop er for alle, der har lyst til at fordybe sig i yoga nidras gavnlige effekter og kræver ganske enkelt at du kommer præcis som du er. Har du aldrig prøvet teknikken før, vil du få inspiration til, hvordan du kan bruge yoga nidra i det daglige til at få mere ro og overskud i hverdagen. Du vil derfor også modtage en yoga nidra som du kan praktisere derhjemme efterfølgende.

Program

Blid bevægelse
Yoga Nidra for at lande i mørket
Meditation, refleksion og Sankalpa
Yoga nidra for det nye år
Afslutning

Pris
350 inkl. Te og snacks samt en lydfil med yoga nidra til hjemmepraksis

Tilmeld dig her

Go to Top