Overgangsalder – oplev de 3 indre skatte

Ifølge statistikkerne giver overgangsalderen gener og ubehag hos ca. 50% af danske kvinder, dog i forskellige grader.

Helt nøjagtigt er tallene; 50% mærker ikke nævneværdige forandringer, 40% mærker en del ubehag og lever med det, og 10% kvinder er ligefrem invalideret, hvor stærk hormonmedicin er nødvendig. Altså godt halvdelen af danske kvinder fra ca. 45 – 55 år i Danmark lider af gener i større eller mindre grad. Gennemsnittet for overgangsalderen er 51 år.


Invitation til at holde indre balance

Vigtigheden af at holde sin indre balance bliver nok aldrig større, end når vi kvinder når overgangsalderen. Her er det alfa og omega, at vi lytter ind og tager os tid til restitution og nydelse i meget højere grad end tidligere.

Det gælder særligt, hvis du hører til blandt de 50% af kvinder i Danmark i alderen 45 – 55 år, der mærker større og anerledes forandringer i kroppen fysisk, psykisk eller spirituelt. Det tabu, som er forbundet med overgangsalder, og de hormonelle forandringer mange kvinder oplever, som værende smertefulde og frustrerende, er anerledes, end hvad vi hidtil har prøvet i livet.

Overgangsalderens 3 skatte

Når så mange af os oplever overgangsalder udfordrende, må tiden være moden til, at vi kvinder hjælpes ad med at dele de tips og erfaringer, som virker forebyggende og helsebringende. Sammen kan vi forandre og forvandle tabuet fra ”at blive gammel” til, at overgangsalderen er en tid for de tre indre skatte: Visdom, modenhed og indre styrke.

I AYA House inviterer vi dig sammen med Sanne Bjørn indtil dine tre indre skatte, som din ”feminine medicin” du altid kan have med dig, uanset hvor du er. Søndag den 5. juni byder på foredrag, dyb afspændende yoga og naturen som guide. Læs mere og sikr dig en plads her!