Heidi Vesterberg

Groove danser

Heidi Vesterberg er underviser i danseformen GROOVE

Heidi har altid elsket at danse. I 2015 blev hun uddannet som facilitator  i danseformen GROOVE, og har siden fået både børn, familier og voksne til at danse. I danseformen GROOVE har Heidi fundet den befriende, medrivende og legende motionsform, som hun selv længe havde ledt efter. En uhøjtidelig dansefest for krop og sjæl.

GROOVE dans er verdens nemmeste dans, som alle kan være med til. Der er ingen lange serier, svære trin eller spejle. Kun nemme bevægelser, god musik i alle genrer og godt selskab på dansegulvet. Det ser en danseform, der er så simpel, at man ikke behøver tænke, men kan nyde musikken og dansen med det samme. Det gælder både, når Heidi danser inde i salen og ude i naturens smukke dansesal med SILENT DISCO headsets på hovedet.

Heidi er også journalist og forfatter. For Heidi handler dans også om at udtrykke sig og fortælle en historie. Bare på dansegulvet. Når Heidi byder op til dans, er der ikke fokus på præstation eller udseende. Det er et lille frikvarter på dansegulvet, hvor alle uanset alder, kropsform og kondition kan give sig hen til musikken og lege med forskelige musikgenrer udtryk og stilarter. Dansen er nemlig mere end motion. Det er også en træning i kreativitet – og ikke mindst en øvelse i at folde sin personlighed lidt mere ud – uden at tænke på hvad andre mener. En uhøjtidelig og sjov dansefest for både krop og sjæl.